Ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα φιλοξενεί η ιστοσελίδα contra.gr για το μέλλον του πάγκου στον Ολυμπιακό. Διαβάστε το ρεπορτάζ:
Είναι γεγονός ότι οι σχέσεις του προέδρου της ΠΑΕ με τον Ισπανό τεχνικό έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο. Οι δύο άνδρες έχουν αναπτύξει δεσμούς φιλίας και συνεργάζονται άψογα για το παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιδιώκει να πορευτεί με το μοντέλο του Μίτσελ, είτε βρίσκεται ο 51χρονος coach στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας είτε όχι. Και γι' αυτό το λόγο έχουν συζητήσει για τον επόμενο προπονητή που θα αναλάβει να οδηγήσει τους "ερυθρόλευκους". Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ξέρει ότι κάποια στιγμή ο Μίτσελ θα αποχωρήσει από την Ελλάδα και αυτό μπορεί να συμβεί το καλοκαίρι. Οι προτάσεις από την Ισπανία είναι υπαρκτές και ενδεχομένως να "υποκύψει" στις προκλήσεις. Γι' αυτό και η διάδοχη κατάσταση έχει συζητηθεί και εξετάζεται.
H εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ και η προβληματική αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια δεν έχει παίξει ρόλο στα παραπάνω. Αυτό είναι κάτι που υπάρχει σαν θέμα εδώ και καιρό. Ο Μαρινάκης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον άνθρωπο και προπονητή Μίτσελ και αναγνωρίζει τα όσα έχει πετύχει στον Ολυμπιακό. Και επειδή αυτά που έχει πετύχει δεν είναι λίγα και είναι λογικό να προκαλούν το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον Ισπανό προπονητή, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού "μαγειρεύει" πριν... πεινάσει, δείχνοντας ακόμη και σε αυτό το σημείο ότι έχει ξεφύγει από τα ελληνικά στερεότυπα.
Στο "μικροσκόπιο" ο Βεργέτης
Ο Μίτσελ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης και έχει δώσει τη συγκατάθεσή του προκειμένου να είναι ένας από τους υποψήφιους να τον αντικαταστήσουν. Ο Στάικος Βεργέτης είναι νέος (1976), είναι σοβαρός, έχει πλάνο και το προφίλ του συνάδει με τα "θέλω" του Βαγγέλη Μαρινάκη. Συν τοις άλλοις έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Οι σχέσεις των δύο προπονητών
Δεν είναι τυχαία η επικοινωνία των τεχνικών του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης και η δήλωση του 38χρονου coach ότι του στέλνει μηνύματα στις επιτυχίες της ομάδας του. O Ισπανός έχει την καλύτερη δυνατή άποψη και πιστεύει πολύ στους νέους και ελπιδοφόρους προπονητές. Στο μυαλό του υπάρχουν ακόμη δύο συμπατριώτες του, όμως, τόσο ο ίδιος όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης πιστεύουν ότι ο Στάικος Βεργέτης έχει όλα εκείνα τα στοιχεία προκειμένου ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να βρίσκεται στο δρόμο των επιτυχιών. Το προπονητικό επιτελείο θα στελεχωθεί με εμπειρότερα άτομα με επικεφαλής τον Αντώνη Νικοπολίδη.
Μεταγραφές ουσίας
Το μοντέλο, πάντως, που θα ακολουθήσει ο Μαρινάκης με τους συνεργάτες του την επόμενη τριετία, έχει ως προτεραιότητα την ελληνοποίηση της ομάδας και τις μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει μείωση στο μπάτζετ, αλλά οι μεταγραφικές κινήσεις θα γίνονται με γνώμονα την ουσιαστική ενίσχυση του Ολυμπιακού.
* Σε καμία περίπτωση ο Μαρινάκης δεν σκέφτεται να αντικαταστήσει τον Μίτσελ. Όμως θέλει να "εκμεταλλευτεί" την οξυδέρκεια, την εμπειρία και το ποδοσφαιρικό υπόβαθρό του
** Ο πάγκος του Ολυμπιακού έχει χαρακτηριστεί από τον ίδιο τον Ισπανό τεχνικό ως η πιο δύσκολη δουλειά στην Ελλάδα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπιστεύεται τον Μίτσελ με κλειστά τα μάτια για τις επιλογές του. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι σε περίπτωση αποκλεισμού από τη Μάλμε ενδεχομένως να υπάρχουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μαλιστα. Ετσι εξηγείτε η μουγκα του όταν τον εσφαζαν στο ματς με την θρυλοτα.
'''''ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού "μαγειρεύει" πριν... πεινάσει, ''''''παραλιγο να φτυσω ολο τον καφε μου στο λαπτοπ απο τα γελια..τρολαρετε τον αρχιπροεαδρα σαν δεν ντρεπεστε!
Άμα έφτασε στο σημείο ο Μαμάκιας να παίρνει από τα παραμάγαζα του αντί να δίνει, σημαίνει πως η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει προ πολλού και πως πλέον δεν "Ανιμετωπίζει με χιούμορ τα όσα ακούγονται..." Πάντως όταν (με το καλό) μπει ο Μπούλης στη στενή θα φαίνεται το καραισκάκης εντελώς άδειο μιας και θέλει 2 θύρες για να χωρεσει. Επίσης θα πέσουν κατακόρυφα οι πωλήσεις των κυλικείων, των ταβερνών του Πειραιά (και όχι μόνο) και θα ξαναδούμε ψάρια στις θάλασσες και αγελάδες στα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λιβάδια. Και ο κυρ Σάββας? Τι θα κάνει? Ποιόν θα γλύφει? Ποιόν θα κατηγορεί? Τι θα δηλώνει στις αντικειμενικές τους εφημερίδες? Ο "μάγος" ο Παπαδάκος? Τι προβλέπει? Θα χωρέσει στο κελί του ο Φουρώ? Ποιός είναι ποιο χοντρός, αυτός ή ο Μπούλης? Θα καταφέρει ο ΑΒ με τα 17 "παληκάρια" του (που τ' άρνήθηκε...) να σταματήσουν τον Τίγρη και την Αγιά Σοφιά?
ΤΟΝ'' ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟ'' ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΘΡΥΝΟΥ ΜΙΑΣ Κ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ...
O μπουλντοζας, εχοντας απολυτη επιγνωση της καταστασης και των συνεπειων, μεσω προσκειμενου προς αυτον διαδικτυακου μεσου, προετοιμαζει τους οπαδους της θρυλοτας των γηπεδων για τη νεα κατασταση που συντομα θα αντιμετωπισει ο οσφμ, τα'ι'ζοντας τους σανο (Βεργετη προπονητη ενοψει υποβιβασμου και ελλειψει pampers τσου-λου και κατ' επεκταση χαμηλου προ'υ'πολογισμου, φτηνες μετεγγραφες απο την εγχωριο αγορα) !! Τι νοικοκυρης θα ηταν αλλωστε ?! Η περιοδος των ισχων αγελαδων και των πετρινων... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρονων, προ των πυλων !!... Καλως οορισες ερωτααα !!....
ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ" ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!!!
ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,ΤΟΝ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ,ΤΣΙΟΛΗ. *ΒΑΓΓΕΛΑ ΠΑΡΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ -1) Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ -2) ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.... **ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΠΕΠΗ,"ΠΑΕΙ Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΒΕΡΓΕΤΗΣ"
Άρχισε η προσαρμογή στα νέα δεδομένα ,συνειδητοποιούν τι μέλλει γενέσθαι, τέτοια θέλω να βλέπω........
Ενα δικηγορικο γραφειο για τον παγκο θα ηταν μια καλη επιλογη. Για βασικο δεν θα ηταν καλυτερα εναν Consigliere που ειναι πιο .........οργανωμενος;
αν ισχυουν τα παραπανω οπως κατλαβαινεται ο μαριδακης πεταει λευκη πετσετα και την κανει με ελαφρα φερνοντας πιτσιρικαδες για προπονητη (!!!!!!) και παικτες!!! κλαζμεντεν απο ολες τις παντες δηλαδη!!!αντι να το παλεψει , αποχωρει μονος του.