Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ειρωνικός ΠΑΟΚ για Καλογερόπουλο

Η ΠΑΕ σχολίασε τον ορισμό του Αθηναίου διαιτητή στο παιχνίδι με τη Ξάνθη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ΚΕΔ όρισε τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, του συνδέσμου Αθηνών, να διευθύνει την αναμέτρηση Ξάνθη-ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να σχολιάζει με ειρωνικό τρόπο τον συγκεκριμένο ορισμό.
Υπενθυμίζεται πως στον ΠΑΟΚ είχαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου στον περσινό πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου στο "Γ. Καραϊσκάκης", στην ήττα 2-1 από τον Ολυμπιακό.
Μετά τον ορισμό του Καλογερόπουλου στα Πηγάδια, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναρτήθηκε το εξής κείμενο:
"Καλογερόπουλος... ο «εκλεκτός».
Αυτό που δεν έκανε η ΚΕΔ στο προηγούμενο ματς, το έκανε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, ορίζοντας διεθνή διαιτητή για να διευθύνει την αναμέτρηση. Ο προσφάτως διεθνής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών) θα είναι ο διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης SKODA Ξάνθη-ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Πηγαδίων".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ