Τον Πανιώνιο αντιμετωπίζει τη Κυριακή 6 Δεκεμβρίου η ομάδα Νέων της ΑΕΚ. Οι παίκτες του Χριστόφορου Κόλα θα... ταξιδέψουν μέχρι το Κορωπί και το Αθλητικό Κέντρο της ομάδας της Νέας Σμύρνης, με στόχο τη νίκη μετά από δύο συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα με Καβάλα και ΠΑΟΚ, εντός έδρας, αντίστοιχα.
Ο προπονητής της Ένωσης δεν μπορεί να υπολογίζει στο τιμωρημένο Πλάτζο, ενώ τις προσπάθειες των νεαρών ταλέντων της ΑΕΚ θα ενισχύσουν από τη πρώτη ομάδα οι Παναγιώτης Λαγός και Αντώνης Ρίκα.
Το παιχνίδι, με το οποίο κλείνει η 13η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λίγκα θα αρχίσει στις 11:00(aek365.gr) και διαιτητής ορίστηκε ο κ. Σταθόπουλος από το Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής, με βοηθούς του, τους Κασσαβέτη και Στρατή από τον ίδιο Σύνδεσμο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
