Με το που πέτυχε το δεύτερο γκολ και έπεσε στο χορτάρι του «Μπορίσοφ», η αγωνία για το αν ο Στέφανος Αθανασιάδης είχε κάτι σοβαρό ήταν μεγάλη, με δεδομένο και το πρόγραμμα με τα δύσκολα παιχνίδια του «δικεφάλου». Τελικά όμως οι πρώτες εκτιμήσεις ηρέμησαν τους πάντες, με τον Κλάους να έχει υποστεί κάκωση στο αριστερό πόδι και να είναι έτοιμος και για το ματς με τον Πανθρακικό.
Στον αντίποδα τα πράγματα για τον Γιώργο Κατσικά δεν είναι καλά. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός για δύο βδομάδες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
