Ένα άκρος ενδιαφέρον ρεπορτάζ δημοσιεύει η ιστοσελίδα paok24.com, σχετικά με έγγραφο που φέρεται να εστάλη από την Super League σε όλες της ΠΑΕ - μέλη του συνεταιρισμού: «Άλλα σχέδια είχαν οι «εγκέφαλοι» της λίγκας που τελικά δεν προγραμμάτισαν συμβούλιο και προσπάθησαν να αλλάξουν το κλίμα(!) μέσα από μία επιστολή την οποία ζητούσαν να υπογράψουν όλες οι ΠΑΕ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπέγραψε ένα έγγραφο το οποίο χαρακτηρίστηκε ανούσιο.
Μέσα από αυτό το έγγραφο οι διοικούντες της λίγκας ζητούσαν από τις ομάδες να προσυπογράψουν ένα αίτημα προς την δικαιοσύνη για να επιληφθεί άμεσα της επίθεσης στον διαιτητή Ζωγράφο, έτσι ώστε να βρεθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί. (Για τις περασμένες επιθέσεις δεν γίνονταν λόγος...).
Το δεύτερο που ήθελε η λίγκα να υπογραφεί, αφορούσε μία δέσμευση των ομάδων να κάνουν τα πάντα για την αποκλιμάκωση της κρίσης και του κλίματος που έχει δημιουργηθεί κατά των διαιτητών. Υπήρχε και τρίτος όρος που βόλευε τον Ολυμπιακό και πήγε να περάσει μέσω της λίγκας, όπου ηγείται παράγοντας της συγκεκριμένης ομάδας. Ήθελαν από τις ΠΑΕ να υπογράψουν αίτημα προς τα ΜΜΕ να σταματήσουν τις κρίσεις και την «στοχοποίηση» (έτσι την χαρακτήριζαν) των διαιτητών!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά σε αυτή την παμπόνηρη προσπάθεια που θυμίζει την προπέρσινη απόφαση να μην παίρνουν θέση οι παράγοντες και οι ΠΑΕ για την διαιτησία, κάτι που καταρρίφθηκε αργότερα... Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα γνωστοποιήσει τις δικές της προτάσεις αύριο το πρωί...».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Οι αποσπασματικές προσπάθειες της γαυροπαράγκας να διασωθεί προκαλεί απίστευτη ηδονή. Πως τις τρώνε τις σφαλιάρες δυο δυο την ημέρα;! Πραγματική απόλαυση! Χαλάλι 20 χρόνια χούντας τέτοιο θέαμα! (λέμε τώρα!)
Απαγορευση κριτικης για διαιτητες προσπαθησε να επιβαλει η Super League, προκειμενου δηλαδη να νομιμοποιηθουν και να γινουν απ' ολους αποδεκτα τα διαιτητικα οργια της παραγκας !! Με πιο απλα λογια βιωνουμε μια ποδοσφαιρικη χουντα...
Μήπως τελικά τα κινητά δεν ήταν πακιστανοκινέζικα αλλά Βόρειοκορεάτικα??
Εγω λεω να παμε οπως στη Γαλλια.ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΡΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ......ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕ Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε.......αλλα εσεις θα μας βλεπετε απο τον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!!!!!!
Τικ τακ, τικ τακ, παχυδερμο!
τικ-τοκ μωρε, μη μου το χαλας!!!ειναι πιο τρομακτικο χοχοχοχοχο :)
Χο χο χο, εχεις δικιο αδελφε! Αλλα η ανακοινωση ειναι κορυφαια: Ελλας, Ελληνων, Ολυμπιακων!
Η ΛΙΓΔΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .......ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ....