Ο Κώστας Τσάνας θα αντικαταστήσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως δόθηκε άδεια στον Ιταλό και τους συνεργάτες του μέχρι το τέλος του 2014 και πλέον αναμένεται η επισημοποίηση του «διαζυγίου».
Όσον αφορά τον υπηρεσιακό τεχνικό, θα ταξιδέψει άμεσα από την Ημαθία στα Χανιά, όπου βρίσκεται λόγω ενός διεθνούς Τουρνουά της Εθνικής Νέων, προκειμένου να καθίσει στον πάγκο στο φιλικό απέναντι στην Σερβία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται πως δόθηκε άδεια στον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι και τους συνεργάτες του έως το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας για το 2014.
Ρόλο υπηρεσιακού προπονητή στην Εθνική Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με τη Σερβία (αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Τσάνας και υπηρεσιακού γυμναστή ο κ. Νεκτάριος Πανταζής, οι οποίοι θα μεταβούν στην Κατερίνη όπου βρίσκονται με την Εθνική Νέων απευθείας στα Χανιά.
Προπονητής για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στο τουρνουά που διεξάγεται στην Κατερίνη αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Ιορδανίδης».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Τώρα όποιον και να βάλουν το πουλάκι πέταξε.
αντε και σε ενα 10-0 με τη Σερβια για μεγαλυτερη ξεφτιλα!!Τσανα ξερεις εσυ...
μήπως τον μπερδεύεις με τον Τζαλακώστα;