Με επίσημη δήλωση ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής τελείωσε ουσιαστικά τον Ρανιέρι αναλαμβάνοντας την... ευθηνή. Το κακό είναι πως την αποζημίωση θα την πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος και όχι ο τραγικός πρόεδρος της ΕΠΟ:
«Μετά το σημερινό καταστροφικό για την Εθνική Ομάδα αποτέλεσμα, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την ατυχέστατη επιλογή του προπονητή, που είχε σαν συνέπεια να εμφανιστεί ενώπιον των Ελλήνων φιλάθλων αυτή η κάκιστη εικόνα της Εθνικής Ομάδας. Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που θα συγκαλέσω θα αναλάβω την ευθύνη και ενώπιον των μελών του και θα δρομολογήσω όλες τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται για να μην ξαναζήσει η Εθνική Ομάδα μια τόσο ντροπιαστική βραδιά» αναφέρει η δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ....ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ.....Ο ΡΑΝΙΕΡΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ Μ@Κ@ΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΡΡΗ.ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ....ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ...ΑΝΙΚΑΝΟΙ...ΑΣΧΕΤΟΙ...ΑΜΠΑΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ , ΑΛΛΑ ΠΟΥ ????ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΙ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΕΙΣΤΕ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ!!! ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΡΡΗΣ , ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΑΘΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΖΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ).ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ , ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ.ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ (ΠΑΥΣΗ -ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ & ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΝΟΡΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ (Ε.Δ.Ε.) ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ & ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΩΞΗ.ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛ. ΓΙΑ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΑ , ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ , ΠΙΘΑΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ????1600000 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ -ΑΠΟ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ- ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014....ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ Κ@ΘΙΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ , ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ!!!
Γουδί-Κορυδαλλός ένα τσιγάρο δρόμος. Και που 'σαι, πάρε και τον χεσμένο Βαγγελάκη μαζί σου.
Εσυ ποτε θα τελειωσεις ρε απιθανε, αχρηστε, εντολοδοχε, κρατικοδιαιτε προεδρε της ΕΠΟ???? Ευχομαι να φας ποδι στις επομενες εκλογες της ομοσπονδιας...
ποιος τα πληρώνει αυτά? εδώ μας λένε για το γήπεδο της ΑΕΚ που είναι αναπτυξιακό έργο και τώρα δίνουν εκατομμύρια αποζημίωση στους άμπαλους πάικτες και προπονητές της Εθνικής..
Σημερα πρεπει ...οοοοολοι ως Ελληνες , να νιωθουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ απ αυτον τον Ιταλο ΄''τυρρανο του Ελληνικου ποδοσφαιρου...Μουσολινι '' !!! Ζητω η Ελευθερια της Εθνικης (μερικως) !!!!!!!!!! Ως ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ...υπομονη και για τον αλλον τυρρανο (εργοδοτη του Ιταλου) τον Σαρρη , που καταφερε εκτος τις ΠΑΕ (μεσω του χονρτου κολλητου του) της σουπερ ληγδας να καταστρεψει σε (χρονο ΝΤΕ-ΤΕ) και την Πρωταθλητρια Ευρωπης 2004 ...ΕΛΛΑΔΑ σε 3 αγωνες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο Σαρρη.... Ουνα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ρατσα...ουνα φατσα ειστε !!! Μπραβο Ελληναρα που θα πληρωσεις τις μ@@@@@ες του (καποιου) Σαρρη !!!! Μετα μας φταιει το γηπεδο της ΑΕΚ και τα 20 μυρια ..... Ελληναρα.....!!!!! Ξυπναααααατεεεεεεεεεεεε ωωρεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!
Σημερα πρεπει ...οοοοολοι ως Ελληνες , να νιωθουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ απ αυτον τον Ιταλο ΄''τυρρανο του Ελληνικου ποδοσφαιρου...Μουσολινι '' !!! Ζητω η Ελευθερια της Εθνικης (μερικως) !!!!!!!!!! Ως ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ...υπομονη και για τον αλλον τυρρανο (εργοδοτη του Ιταλου) τον Σαρρη , που καταφερε εκτος τις ΠΑΕ (μεσω του χονρτου κολλητου του) της σουπερ ληγδας να καταστρεψει σε (χρονο ΝΤΕ-ΤΕ) και την Πρωταθλητρια Ευρωπης 2004 ...ΕΛΛΑΔΑ σε 3 αγωνες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο Σαρρη.... Ουνα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ρατσα...ουνα φατσα ειστε !!! Μπραβο Ελληναρα που θα πληρωσεις τις μ@@@@@ες του (καποιου) Σαρρη !!!! Μετα μας φταιει το γηπεδο της ΑΕΚ και τα 20 μυρια ..... Ελληναραααα.....!!!!! Ξυπναααααατεεεεεεεεεεεε ωωρεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!
Εσυ δεν τον διαλεξες; Αρα αφου τον απολυσεις, παραιτησου κ εσυ. Λαμογιο του κερατα. Πρεπει να αναφερω οτι στα στοιχηματα η νικη των νησιων Φεροε εφερνε γερα ποσα,μηπως το ματς ειναι υποπτο. Καποιος εισαγγελεας δεν πρεπει να το ψαξει;ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ Κ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ! !!!!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ
Αφου αναλαμβάνει όλη την ευθύνη όπως δηλώνει και δημασίως , να πληρώσει και την αποζημίωση απο την δική του τσέπη. Ο Ελληνας φορολογούμενος δεν μπορεί να πληρώνει τις βλακείες του κάθε προέδρου.
O Σαρρής δεν θέλουμε να αναλάβει την ευθύνη, την αποζημίωση θέλουμε να αναλάβει Αυτό σημαίνει αναλαμβάνω την ευθύνη
αχυρανθρωπε Σαρρη,οι αλλαγες θα συμπληρωθουνε και με την δικη σου παραιτηση,αλωστε,μην αγχωνεσε,ο χοντρος θα σε βρει δουλεια.
Αφού αναλαμβάνεις την ευθύνη γαι την επιλογή του προπονητή, να αναλάβεις και τα έξοδα αυτής της επιλογής. Αλλά που; Κι εσύ κομμάτι είσαι του δίκαιου-σωστού Ελληνικού ποδοσφαιρικού συστήματος, με πρόεδρο τον Φαταούλα.
Τοτε ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !! Οσον αφορα το θλιβερο ιταλο αγαπητικο, ειναι persona non grata. Παθολογε, το μονο που δε μας ειπες ειναι εαν τα χρηματα για την αποζημιωση του ιταλου θα τα πληρωσεις εσυ, αφου αναλαμβανεις πληρως την ευθυνη!...
αφου αναλαμβανεις την ευθυνη να πληρωσεις και ολη την αποζημιωαη του οπως επρεπε να κανει και ο Ντεμης με τον Φερερ αντι να την φορτωσει στην ομαδα!!! γιατι να πληρωσουν οι Ελληνες τις δικες σου ευθυνες???? να τις πληρωσεις εσυ ο ιδιος που αναλαμβανεις και την ευθυνη!!!!