Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Και τώρα... τρέχει για Πάτρα ο Γεωργέας

Ατομικό και σήμερα για τον αμυντικό της ΑΕΚ

Η απουσία του Μπακάκη από το ματς της Πάτρας με την Παναχαϊκή την επόμενη Κυριακή, λόγω κλήσης του στην Εθνική, αναγκάζει τον Τραϊανό Δέλλα να ψάξει άλλες λύσεις για τη θέση του δεξιού μπακ, όπου μόνιμα βασικός ήταν ο διεθνής (πλέον) αμυντικός της ΑΕΚ. Το πρώτο όνομα που έρχεται στο... μυαλό για να τον αντικαταστήσει είναι ο Νίκος Γεωργέας. Ο αρχηγός της ΑΕΚ όμως είναι από το ματς με τον Αχαρναϊκό τραυματίας και μάλιστα και στην προπόνηση της Παρασκευής (7/11) έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ακολουθώντας μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να φορτσάρει ο Γεωργέας ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος για την Πάτρα.

Από εκεί και πέρα άπαντες (πλην των Γεωργέα, Σοϊλέδη) προπονήθηκαν κανονικά. Αύριο Σάββατο οι παίκτες θα γυμναστούν στις 10 το πρωί, την Κυριακή έχουν ρεπό, ενώ τη Δευτέρας θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 4 το απόγευμα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ