Τρεις πολύ φορμαρισμένους παίκτες θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ρότζερ Φέντερερ στους τελικούς της ATP στο Λονδίνο, σε αντίθεση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς που θα έχει πιο εύκολο έργο.
Στον πρώτο όμιλο κληρώθηκαν ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Κέι Νισικόρι, ο Άντι Μάρεϊ και ο Μάριν Τσίλιτς και στο άλλο γκρουπ θα αναμετρηθούν ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Σταν Βαβρίνκα, ο Τόμας Μπέρντιχ και ο Μάριν Τσίλιτς.
Ο Τζόκοβιτς έχει ρεκόρ 41-5 με τους τρεις αντιπάλους που κληρώθηκε, ενώ ο Φέντερερ προηγείται με 19-15. Σαφώς ο δικός του όμιλος είναι περισσότερο ανοιχτός εν συγκρίσει με του Σέρβου που ενδεχομένως και με μια νίκη στον όμιλο μπορεί να εξασφαλίσει το Νο1.
Οι πρώτοι δύο από κάθε όμιλο προκρίνονται στα ημιτελικά. Μεγάλος απών είναι ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος μπήκε σήμερα στο χειρουργείο για αφαίρεση σκωληκοειδίτη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
