Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τιμωρία σε μέλος της FA για σεξιστική επίθεση

Μέλος της FA τιμωρήθηκε με τέσσερις μήνες αποκλεισμό από τα γήπεδα, επειδή είπε σε γυναίκα διαιτητή ότι η θέση της είναι στην κουζίνα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Βαριά «καμπάνα» σε αξιωματούχο της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για σεξιστικά σχόλια. Ο Τζον Κάμινγκς, αντιπροεδρος στην περιφέρεια του Νορθάμπερλαντ, είπε σε γυναίκα διαιτητή ότι ο ρόλος της είναι στην κουζίνα και όχι στο γήπεδο!
Το σχόλιο έγινε σε ημερίδα για τη διαιτησία, προς την Λούσι Μέι, η οποία... τόλμησε να εξετάσει την προοπτική της διεύθυνσης αγώνα στην περιφέρειά του. Η ανεξάρτητη επιτροπή της FA απεφάνθη ότι το σχόλιό του ήταν προσβλητικό. Ο ίδιος, πάντως, είναι αδιόρθωτος, τονίζοντας ότι η τιμωρία του είναι αστεία!




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ