Φωτιά έβαλε στον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας ο Πανθρακικός, με την ισοπαλία που απέσπασε (1-1) στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, καθώς εκτός από την πρόκριση, τα πάντα είναι ανοιχτά ακόμη και για την πρωτιά! Μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι, η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 4 βαθμούς, όμως η ομάδα της Κομοτηνής έφτασε τους 2 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Ψαχνών, δηλαδή θα έχει πολύ πιο εύκολο έργο από τους άλλους δύο διεκδικητές.
Τα σενάρια για την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο είναι πολλά, καθώς όλοι (πλην Ηρακλή Ψαχνών) έχουν ελπίδες. Με... επίκεντρο την ΑΕΚ (που μας αφορά), το πιο... απλό σενάριο είναι αυτό της νίκης της απέναντι στον Ατρόμητο την τελευταία αγωνιστική, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα προκριθεί ως πρώτη και δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο ισοβαθμίας των υπολοίπων (είτε θα κερδίσει ο Πανθρακικός τον Ηρακλή και θα προκριθεί, είτε θα περάσει ο Ατρόμητος).
Σε ό,τι αφορά μόνο την πρόκριση, στην ΑΕΚ αρκεί σίγουρα και η ισοπαλία με την ομάδα του Περιστερίου (θα υπερτερεί σε κάθε περίπτωση του Ατρόμητου στα γκολ), με τον ένα βαθμό να μπορεί σε δύο περιπτώσεις να της δώσει και την πρωτιά: Η πρώτη θα είναι να μην κερδίσει ο Πανθρακικός (και να περάσει ως πρώτη η Ένωση και ως δεύτερος ο Ατρόμητος) και η δεύτερη να νικήσει η ομάδα της Κομοτηνής τα Ψαχνά, αλλά όχι πετυχαίνοντας αρκετά γκολ για να ξεπεράσει την επίθεση της ΑΕΚ.
Τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ έχει πετύχει 3 γκολ, ο Ατρόμητος 2 και ο Πανθρακικός 1. Κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας στους 5 βαθμούς (με ισοπαλία στο ΑΕΚ-Ατρόμητος και νίκη του Πανθρακικού με τα Ψαχνά), η Ένωση δεδομένα θα έχει καλύτερη επίθεση από τον Ατρόμητο και τα πάντα για την πρόκριση ανάμεσα σε Ατρόμητο - Πανθρακικό, αλλά και για την πρωτιά στον όμιλο, θα κριθούν από το σκορ του αγώνα του Πανθρακικού με τον Ηρακλή Ψαχνών.
Για παράδειγμα, μια νίκη με 1-0 δεν φτάνει στον Πανθρακικό ούτε για την πρόκριση αν το ματς στο ΟΑΚΑ έρθει ισόπαλο στο 1-1. Ενώ, από την άλλη, αν για παράδειγμα το ματς στο ΟΑΚΑ έρθει 0-0 και ο Πανθρακικός κερδίσει τον Ηρακλή Ψαχνών βάζοντας τρία γκολ θα προκριθεί και ως πρώτος στον όμιλο, αφήνοντας την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση.
Όλα αυτά προκύπτουν από το γεγονός ότι, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας, για τις περιπτώσεις ισοβαθμίας, ισχύουν όσα αναφέρονται στο άρθρο 20 του ΚΑΠ για τα Επαγγελματικά Πρωταθλήματα. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο, στις ισοβαθμίες μετρούν α) οι βαθμοί των ομάδων που ισοβαθμούν, στα μεταξύ τους παιχνίδια (σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας και οι τρεις θα έχουν από δύο βαθμούς). β) η διαφορά τερμάτων των ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια (από τη στιγμή που θα έχουν από 2 βαθμούς με ισοπαλίες στα μεταξύ τους ματς, η διαφορά τερμάτων θα είναι για όλους «0») και γ) η καλύτερη επίθεση (γενικά, καθώς δεν υπάρχει η ειδική αναφορά «στα μεταξύ τους παιχνίδια» σε αυτή την παράγραφο).
Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία και τα κριτήρια ισοβαθμίας που προβλέπονται στον ΚΑΠ, στις φωτογραφίες που ακολουθούν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΤΣΙ?ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ?
Einai toulaxiston dropi na milame gia senaria.... eite erxomaste me nikes mono eite oxi. Den griniazo gia tin AEK gia to thema tou link milao. Sugnomi gia ta greeklish
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ Χ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΦΙΛΙΑΣ ΤΙΓΡΗ ΜΕ ΣΠΑΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΕΘΝΙΚΗ
@ apla-AEK η ΑΕΚ δεν ειχε ποτε και δεν εχει αρματα και αν ποτε κανενας "τιγρης" παει να φτιαξει θα τα γκρεμισουμε εμεις οι ιδιοι οι οπαδοι της!! την παραγκα του γαυρου θα την γκρεμισουμε για να υπαρχει μονο δικαιοσυνη χωρις αρματα-παραγκες και λοιπα συναφη!!
Ειμαστε η ΑΕΚ .. Νίκη επί οποιουδήποτε αντιπάλου μας τυχαίνει... .Δύσκολου ή εύκολου.. και ειδικά στην περίπτωση μας που μας έτυχε ο Ατρομητος Χαλκηδώνας. Την 21.4.2013 έκαναν τη δουλειά τους όπως έπρεπε να την κάνουν . Τώρα θα δούν και τη δική μας δουλειά. Οι μικρές ομάδες κάνουν υπολογισμούς πρόκρισης με ..ισοπαλίες. ΕΜΕΙΣ Ο Χ Ι !!!
προς Alex......ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ .....Την καλημέρα μου , αδερφιε....Υ.Γ...Με μεγαλη ικανοποιηση , διαπιστωνω, πως το ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΣ , εχει αρχισει να υποχωρει...Κανει καλη δουλεια η αντιβιωση ΜΕΛΙΣΟΛ.....ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ........ΕΜΒΟΛΙΟ...ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ...
Πολυ σωστα, αδελφε Alex. !!
Γνώμη μου. Επειδή ο στόχος μας ειναι η άνοδος και επειδή ΔΕΝ μπορούμε να βγούμε Ευρώπη ακόμα και ως κυπελλούχοι λόγω τιμωρίας, χεστηκα αν αποκλειστούμε. Ξεκολατε με τα σενάρια και της ισοβαθμίες. Για να μην παρεξηγηθώ ειναι η γνώμη μου. Όλες οι άλλες απόψεις ειναι σεβαστές αλλα δεν τις υοθετω.....ΥΓ φυσικά και θελω πρόκριση αλλα δεν θα τρελαθώ με τυχόν αποκλεισμό....
Aδελφε stamatakis.k, Ακομη και στην περιπτωση που δεν μπορουμε να παιξουμε του χρονου στην Ευρωπη, για λογους γοητρου, ενος επιπλεον τιτλου στην τροπαιοθηκη της ομαδας (σημαντικο στην παρουσα φαση) και πολυ περισσοτερο για να τους κανουμε κυριολεκτικα πλακα απο τη Β', επιβαλλεται αν μη τη αλλο να το παλεψουμε οσο δεν παει !!... Δεν υπαρχει πιο εμφατικος τροπος και επιβεβαιωση του ''ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ'', απο την ανετη ανοδο στη σουπερ λιγδα και παραλληλα την κατακτηση του κυπελλου !!
Και κατι ακομη: Μην ξεχνουμε οτι παιζουμε στον ιδιο ομιλο με τις ομαδες που αγωνιστικα μας εριξαν (ΑΝΘΡΑκικος-ατροΜΗΤΡΟΣ χαλκηδονας) !! Ε, ρε πως τα φερνει ο καιρος!...
Υ.Γ. Μια τετοια περιπτωση επιβεβαιωνει οτι η ΑΕΚΑΡΑ απλως τυποις ειναι στη Β', αφου η αναμφισβητητη αξια της ειναι οχι απλως κατηγοριας super league, αλλα ηδη μιας απο τις καλυτερες ομαδες της !... Σαφως και πρωταρχικος στοχος ειναι η ανοδος, αλλα για μενα η μεγαλη μαγκια και το πιο ηχηρο μηνυμα ¨(περαν της ανετης ανοδου), ειναι και η κατακτηση του κυπελλου ηδη απο τη Β', αφου απο φετος θεωρουμαστε και παλι ΠΑΕ, συμμετεχοντας σε επαγγελματικη κατηγορια !! Αυτος ειναι και ο λογος που θα με πειραξει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πολυ εαν στην παρουσα φαση αποκλειστουμε. Στο ποδοσφαιι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει, ωστοσο οι πιθανοτητες που δινω να συμβει κατι τετοιο ειναι 0/100 γιατι απλα ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ !!
γιατι δεν μπορουμε να βγουμε ευρωπη;
ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ???? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ !!! ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ !!!! ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ !!!!!! ΑΛΛΑ Η Α.Ε.Κ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Α.Ε.Κ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ) ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ !!!!!!
yphrxan kai epoxes pou 8elame 2 apotelesmata kai kerdizame... px sth poreia sto uefa me derby ektos ekdras, sto 0-1 sto oaka me karagkiozopoulo klp
Οπως και να 'χει, εχουμε χρεωστουμενα στο σπανο και την κ@λομαδα του! Για την ΑΕΚ -ειδικα σε αυτο το παιχνιδι- δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα περαν της νικης και μαλιστα οσο το δυνατον με περισσοτερα γκολ !!
statistikos δεν ηθελα να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου ετσι για να περασει η ωρα και χωρις να ξερω τι γραφω ... αυτα τα κανει μονο ο ενας εδω και εχει ονοματεπώνυμο ... κλεφτακης ..... και σημειωτεον ανεβαζει και φωτογραφις του μητρογλου στο χρονολογιο του στο fb :-) ... εγω εγραψα αυτα που ακουσα και αυτα που διαβασα στους κανονισμους .... οταν ισοβαθμουν 2 3 4 ομαδες και εχουν ολοι ισοπαλιες μεταξυ τους ειναι ολοι στο μηδεν στις διαφορες τερματων .... ειτε 0 - 0 εχουν ερθει ειτε 4 - 4 .... δηλαδη δεν εχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πλεονεκτημα αυτος που εχει βαλει 4 και εχει φαει 4 απο αυτον που εχει βαλει μηδεν και εχει φαει μηδεν .... αυτο γραφω και φωναζω ... επομενως παμε παρακατω και βλεπουμε την διαφορα τερματων ..... η διαφορα μας με τον ατρομητο ειναι οτι εμεις ειμαστε αυτη τη στιγμη στη διαφορα των γκολ +3 και ο ατρομητος ειναι στο +1 ... επομενως πολυ απλα με ισοπαλια περναμε εμεις εναντι του ατρομητου γιατι η διαφορα στα γκολ δεν θα αλλαξει σε περιπτωση ισοπαλιας .... =3 θα παραμεινουμε εμεις + 1 ο ατρομητος ..... ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ και θα περιμενουμε αν θα βγουμε πρωτοι η δευτερη εμεις βλεποντας το αποτελεσμα του πανρακικου και ο ατρομητος θα περιμενει να δει τι θα κανει ο πανθρακικος για να δει αν θα βγει δευτερος (ολα αυτα σε περιπτωση ισοπαλιας με εμας ) ... απλα τα πραγματα ... ΕΜΕΙΣ ΜΕ Χ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!!
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΣΑΦΙΝΗΣΗ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ......ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ =0= ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ..Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.... (ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΟΙΟΝ ΙΣΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ)...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΦΕΡΟΥΜΕ....ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ(ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΚΟΛ)........ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΡΜΗΝΙΑ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ...ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ?..Η' ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.....?
Δημητρη πρωτα κοιτανε τα αποτελεσματα μεταξυ των τρειων ... ολοι 2 βαθμους μεταξυ τους και ολοι μηδεν συντελεστη στην διαφορα τερματων (αν ερθουμε Χ με ατρομητο) ... παμε παρακατω .... μετα κοιτανε την διαφορα τερματων στον ομιλο συνολικα και σε ολους τους αγωνες ΚΑΙ με ολες τις ομαδες απο τη στιγμη που θα εχουμε ολοι 5 βαθμους συνολικα .... ειναι απλα τα πραγματα ...εχουμε +3γκολ συνολικα εμεις και +1 γκολ συνολικα ο ατρομητος .... οποτε εμεις ειμαστε πιο πανω απο τον ατρομητο ..... ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πανθρακικος αν κερδισει 18 - 0 θα ειναι πρωτος .... και εμεις παντα θα ειμαστε +2 γκολ πιο πανω απο τον ατρομητο (εφοσον ερθουμε Χ με οποιοδηποτε Χ ειτε 0-0 ειτε 8-8 στο μεταξυ μας παιχνιδι ) ... παντα θα εχουμε βαλει 2 γκολ περισσοτερα απο τον ατρομητο στο ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΩΝ .... δεν μπορω να γινω πιο κατανοητος !!!
Πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη, μ΄ αρέσει. Θα βγάλουμε πολλά συμπεράσματα. Ομάδα από μέση και πάνω στην ΣΛ, θα υπάρξει πίεση στην άμυνά μας, θα θέλουμε αποτέλεσμα, θα αντιμετωπίσουμε έμπειρους παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία, που θα ζητάνε και αυτοί αποτέλεσμα. Θα υπάρχει πίεση σε όλους, εννοώ παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Για να δούμε ποιοι σηκώνουν το βάρος της φανέλας; Πολύ ενδιαφέρον.
ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.../.... ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ..ΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ..ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.....Η' ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝ...... ΠΑΝΤΩΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ.....(ΕΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ)....ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ...ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΠΑΛΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ...... ΟΠΟΤΕ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ...
το ειχα γραψει σε αλλο ποστ και πεσανε πολλα αδερφια να με φανε καθως γραφανε οτι με 0 - 0 περναει ο ατρομητος επειδη εμεις δεν εχουμε ισοπαλια με γκολ αλλα μονο με 0 - 0 στα μεταξυ των τρειων ομαδων παιχνιδια που θα ισοβαθμισουν !!! .... γραφει και την ωρα που καταχωρήθηκε .... οποτε τα αδερφια που μου εγραφαν να μην κανω αναλυσεις λογικα θα εχουν καταπιεί την γλωσσα τους ..... με τις δικες τους αναλυσεις που επεμεναν οτι μενουμε εξω με 0-0 με 1-1 μπαραζ με 2-2 περναμε και τα λοιπα .... με Χ περναμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οτι και να γινει στον αλλο αγωνα λοιπον ..... αλλα εγω ενα θα πω ... ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ :-) ΑΕΚ = προσφυγια - 29/10/2014 18:34 θα μας τρελανεις τελειως ρε statistikos .... πλακα μας κανεις ?? ... με ισοπαλια εμεις και νικη του πανθρακικου ολοι θα εχουν 5 βαθμους ... ξεκιναμε και κοιταμε τα μεταξυ τους παιχνιδια των τρειων ομαδων που ισοβαθμουν .. ολοι με ολους εχουμε ισοπαλιες ... οποτε μηδεν ..... μετα κοιταμε την διαφορα τερματων ... εχουμε καρδισει με 3 - 0 τα ψαχνα και ο ατρομητος με 1 - 0 και ο πανθρακικος να υποθεσουμε με 1 - 0 μεχρι και 10 μηδεν τα ψαχνα ..... εχουμε και λεμε λοιπον εμεις εχουμε +3 διαφορα τερματων και με ισοπαλια στο τελευταιο αγωνα παραμενει οπως εχει ... ο ατρομητος θα παραμεινει και αυτος στο +1 οπου εχει εως τωρα (και με υποθετικη ισοπαλια με εμας ) και ο πανθρακικος με 1 - 0 νικη με τα ψαχνα θα ειναι στο +1 ... εμεις ειμαστε πρωτοι λοιπον ετσι ... με 2 - 0 ο πανθρακικος παλι εμεις πρωτοι γιατι θα ειναι στο +2 με 3-0 ο πανθρακικος στο + 3 και παει λεγοντας .... οποτε ρε φιλε πως να μεινουμε εξω εμεις οπως γραφεις με 0-0 αν υποθεσουμε οτι ερθουμε με ατρομητο ?????? παντα θα εχει +1 αυτος και παντα θα εχουμε +3 εμεις ..... στη χειροτερη περναμε σαν 2οι ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΡΘΟΥΜΕ Χ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ οτι και να γινει στα αλλα αποτελεσματα .... ΜΕ Χ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ... Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕ Χ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΙΝΑΙ ΣΤΟ +1 ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ +3
Φίλε μου, πρώτος κανόνας βαθμοί στα μεταξύ μας παιχνίδια. Και οι 3 από 2. Προχωράμε. Δεύτερος κανόνας διαφορά τερμάτων στα μεταξύ μας παιχνίδια. Όλοι 0. Προχωράμε. Τρίτος κανόνας καλύτερη επίθεση στους μεταξύ μας αγώνες. Με όποια ισοπαλία και να τελειώσει ο αγώνας μας ο Ατρόμητος βγαίνει πρώτος. Γιατί πάντα θα είναι +1 από εμάς. Δεν μετράνε οι αγώνες με Ψαχνά. Από εκεί και πέρα με 0-0 μένουμε έξω, με 1-1 εξαρτάται από το Πάνθρακας - Ψαχνά και από 2-2 και πάνε περνάμε ως δεύτεροι. Είναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πάρα πολύ απλό.
statistikos ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ...... ΠΟΥ ΕΧΕΙ +1 Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ .... ΑΦΟΥ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ !!! ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΜΕ .... ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ 0 - 0 ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 0 - 0 Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 1 - 1 .... ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ +1 ΡΕ ΦΙΛΕ .... ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (ΚΑΙ ΜΕ ΨΑΧΝΑ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ +3 Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ +1 (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 0-0 Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 9-9 ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ +3 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ ... Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ .... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ Η ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΗ ΑΝ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΟΝΟ 1-0 Η 2-0 ...!!! ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ !!!
statistikos δεν ηθελα να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου ετσι για να περασει η ωρα και χωρις να ξερω τι γραφω ... αυτα τα κανει μονο ο ενας εδω και εχει ονοματεπώνυμο ... κλεφτακης ..... και σημειωτεον ανεβαζει και φωτογραφις του μητρογλου στο χρονολογιο του στο fb :-) ... εγω εγραψα αυτα που ακουσα και αυτα που διαβασα στους κανονισμους .... οταν ισοβαθμουν 2 3 4 ομαδες και εχουν ολοι ισοπαλιες μεταξυ τους ειναι ολοι στο μηδεν στις διαφορες τερματων .... ειτε 0 - 0 εχουν ερθει ειτε 4 - 4 .... δηλαδη δεν εχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πλεονεκτημα αυτος που εχει βαλει 4 και εχει φαει 4 απο αυτον που εχει βαλει μηδεν και εχει φαει μηδεν .... αυτο γραφω και φωναζω ... επομενως παμε παρακατω και βλεπουμε την διαφορα τερματων ..... η διαφορα μας με τον ατρομητο ειναι οτι εμεις ειμαστε αυτη τη στιγμη στη διαφορα των γκολ +3 και ο ατρομητος ειναι στο +1 ... επομενως πολυ απλα με ισοπαλια περναμε εμεις εναντι του ατρομητου γιατι η διαφορα στα γκολ δεν θα αλλαξει σε περιπτωση ισοπαλιας .... =3 θα παραμεινουμε εμεις + 1 ο ατρομητος ..... ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ και θα περιμενουμε αν θα βγουμε πρωτοι η δευτερη εμεις βλεποντας το αποτελεσμα του πανρακικου και ο ατρομητος θα περιμενει να δει τι θα κανει ο πανθρακικος για να δει αν θα βγει δευτερος (ολα αυτα σε περιπτωση ισοπαλιας με εμας ) ... απλα τα πραγματα ... ΕΜΕΙΣ ΜΕ Χ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !
statistikos ΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ .... ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ +1 ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΗΘΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ..... ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ .... ΟΛΑ ΜΗΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ .... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 1-1 ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 0 - 0 ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ 0 -0ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΕΙΝΑΙ +1 !!!!! .... ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Μ-Η-Δ-Ε-Ν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!! ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ +3 ΚΑΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ +1 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ... ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ !!! Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ .. ΕΜΕΙΣ ΜΕ Χ ΕΙΜΑΣΤΕ 100.000.000 % ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ !!!!!!
Άκυρο αδερφέ το άρθρο 7, δεν είναι για τους μεταξύ μας αγώνες. Έτσι έλεγαν στο sport-fm και τώρα είδα ότι δεν είναι έτσι.
Εκει εκει στη Β εθνικη ηχουσε στο Περιστερι οταν και τυπικα πεσαμε κατηγορια ! Γ Ολα εδω πληρωνονται ......
Το ρεπορτάζ σας είναι λάθος. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1, ο Ατρόμητος προκρίνεται ότι και να γίνει και οι περαιτέρω κανόνες ισχύουν μόνο για ΑΕΚ - Πάνθρακα. Που σημαίνει ότι με 1-1 και νίκη 4-0 του Πάνθρακα μένουμε έξω. Αν έρθει το ματς 0-0, τότε ο Πάνθρακας με νίκη έστω και με 1-0 περνάει.
Ορθή διόρθωση και απολογούμαι. ΑΝ το άρθρο 7, σημαίνει καλύτερη επίθεση στον όμιλο και ΟΧΙ στα μεταξύ μας παιχνίδια (όπως οι κανόνες 5+6), τότε ισχύει το ρεπορτάζ.
Φίλε στατιστικέ, χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου., αλλά για να μην δημιουργούνται συγχύσεις, νομίζω ότι το αρθρο 7 του κανονισμού είναι ξεκάθαρο. Λέει λοιπόν ¨Εάν και τότε προκύψει νέα ισοβάθμιση ομάδων τότε συντάσσεται νέος ειδικός βοηθητικός πίνακας με κριτήριο την καλύτερη επίθεση που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων¨. Με λίγα λόγια λέει ξεκάθαρα ότι το κριτήριο θα είναι η καλύτερη επίθεση που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων. Δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λέει πουθενά δηλαδή ότι κριτήριο θα είναι η καλύτερη επίθεση που έχει η κάθε ομάδα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Φυσικά στόχος είναι νίκη και μόνο νίκη, αλλά να ξέρουμε τι θα γίνει και στην περίπτωση ισοπαλίας.
ποιος ενας βαθμος με ατρομητο??νικη να μεινει εκτος.......ολα εδω πληρωνονται!!!!!!!!!!!!!
αρκεί 1/1/2014 να έχουμε πάρει και έναν κανονικό επιθετικό. Πόσο ακόμα θα βάζουν γκολ τα χαφ μας και η άμυνα;
Tolis - 29/10/2014 20:06 αρκεί 1/1/2014 να έχουμε πάρει και έναν κανονικό επιθετικό. Πόσο ακόμα θα βάζουν γκολ τα χαφ μας και η άμυνα; ----------------- 1/1 του 2015 εννοεις αδελφε, τον ANDREJ KRAMARIC !!
Πολύ ΣΙΓΟΥΡΙΑ...!!!. Κακό το 1-1 στο Περιστέρη, τώρα ο Ατρόμητος θα έρθει με στόχο να μας νικήσει, εκτός και αν φέρουμε καμιά "τρελή" βολική ισοπαλία του τύπου 3-3 ή 4-4.
μόνο νίκη η ΑΕΚάρα μας ...τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν...
Δηλαδή είτε 10-0 είτε 10-9 να κερδίζαμε τα Ψαχνά το ίδιο θα μας έκανε; Δηλαδή εξισώνει τα 9 γκολ παθητικό με τα 0 γκολ παθητικό αυτός ο καταπλητικός ΚΑΠ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Που τη σκέφτηκε αυτή την ομορφιά πάλι η γαυροΕΠΟ; Αν όντως ισχύει αυτό θα δούμε πολλές ομορφιές σε όλους τους ομίλους τελευταία αγωνιστική! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ευχαριστώ για την διευκρίνηση aek365!
PRAGMATIKA GIA GELIA O KAP. ALLA TI PERIMENES APO TSIRAKIA TOU GAYROU STHN EPO? OLO MAGEIREMATA GIA KAMIA MPAZA STO STOIXHMA. AVRAAM KNOWS...
Προβλεπω η ΑΕΚ να περνει το ματσακι με 3-1 ....)) )και νικη του Πανθρακικου.. ...
Με λίγα λόγια στο ματς με τον Ατρόμητο στις 6/1/15 θα γίνει χαμός!!!!
E RE PWS TA FERNEI H TANAPOY H ZWH SPANE EEE?!! H EKDIKHSH GIA TIS A8LIES DHLWSEIS META TON TELIKO KAI OI PANHGYRISMOI TWN A8LIWN OPADWN SOU STON AGWNA YPOVIVASMOU THS AEK, EINAI ENA PIATO POU SERVIRETAI...ICE COLD BUCKET!! TIGRH ELPIZW NA PORWSEIS TOUS PAIXTES GIATI H ISOPALIA S'AYTO TO MATS 8A EINAI APLA APARADEKTH GIA THN TIMH THS AEKARAS MAS.
ποιος ενας βαθμος με ατρομητο??νικη να μεινει εκτος.......ολα εδω πληρωνονται!!!!!!!!!!!!!