Μέσα στο κλίμα γενικής εφορίας που επικρατεί στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο η συζήτηση πάει και στα μεταγραφρικά. Τα γνωστά ονόματα επανήλθαν στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό με τον Τζιοβάνι ντος Σάντος να είναι πλέον «must» για το ρεπορτάζ της ομάδας του Πειραιά. Ο Μεξικάνος έχει απογοητεύσει τους ανθρώπους της Τότεναμ και σκοπεύουν να τον δώσουν δανεικό και το όνομα του απασχολεί τον Ολυμπιακό. Σενάρια υπάρχουν και για τον Ρικάρντο Κουαρέσμα αλλά τόσο το δικό του κασέ όσο και του Ντος Σάντος είναι πολύ υψηλά. Φυσικά πάντα παίζουν οι Γιοβάνοβιτς, Ντεμπελέ ενώ κυκλοφόρησαν σενάρια και για επιστροφή Καστίγιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μάνατζερ του Ντιέγκο Σόουζα με δηλώσεις του τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία επαφή με τον Ολυμπιακό.
Πάντως μετά το ματς με την Άρσεναλ, Κόκκαλης και Ζίκο θα μιλήσουν και φυσικά πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει το αν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προκριθεί και που. (Φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ ή Europa League). Αυτό πάντως που απασχολεί άμεσα τον Ολυμπιακό είναι οι «καμπάνες» που πιθανότατα θα έρθουν. Τόσο από την Ευρώπη λόγω της καταγγελίας της Άλκμααρ όσο και από την Ελλάδα όπου σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» απολογούνται για τα όσα... όμορφα έγιναν στο ντέρμπι. Πάντως σκοπεύουν να ζητήσουν αναβολή της εκδίκασης, επειδή δεν μπορεί να παραστεί ο δικηγόρος, Γιάννης Βούλτσης, και θα ζητήσουν να εκδικαστεί την Παρασκευή. Μάλιστα από ανθρώπους του Ολυμπιακού προκύπτει για αδικαιολόγητη σιγουριά για την αποφυγή τιμωρίας της έδρας και εκτιμούν πως στην ομάδα θα επιβληθεί απλώς ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
