Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 4-1 τη Βέροια, παρέμεινε στη κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο το κλίμα στις εξέδρες χαρακτηρίζεται διχαστικό λόγω του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Συγκεκριμένα, μερίδα οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ αποδοκίμασε τον διεθνή επιθετικό και το υπόλοιπο γήπεδο άρχισε να βρίζει αυτούς που αποδοκίμαζαν τον ποδοσφαιριστή.
Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτό δεν έγινε μόνο μια φορά αλλά τρεις φορές. Η πρώτη στη παρουσίαση της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ, η δεύτερη μόλις ο Σαλπιγγίδης έγινε αλλαγή και η τρίτη όταν ανακοινώθηκε πως είναι ο MVP της αναμέτρησης με τη Βέροια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
