Γιάννης Ανέστης 7
Ήταν ψύχραιμος, με σωστές τοποθετήσεις και σωστές αντιδράσεις σε όλες τις φάσεις. Ήξερε πότε να βγει και πότε να περιμένει. Στο γκολ φυσικά δεν μπορεί να του καταλογιστεί ευθύνη.
Μιχάλης Μπακάκης 7
Για ακόμη μια φορά έδειξε ότι η ΑΕΚ βρήκε ένα ακραίο μπακ που μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα. Ήταν μονίμως «παρών» επιθετικά με τις προωθήσεις του, ενώ στο τέλος έπαιξε και ως εξτρέμ. Πρέπει, ωστόσο, να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην τελική πάσα, αλλά να «πάρει» και τελειώματα.
Δημήτρης Κολοβέτσιος 7
Για ακόμη μια φορά ήταν σταθερός, ήρεμος και με σωστές κινήσεις μέσα στο γήπεδο. Έκανε αρκετά κοψίματα τόσο κοντά στην περιοχή, όσο και πιο ψηλά. Η αντικατάστασή του έγινε για λόγους τακτικής.
Βασίλης Λαμπρόπουλος 6
Με το πέναλτι... μουτζούρωσε μια καλή εμφάνιση. Είχε ενέργεια, δυναμισμό και ανέβαζε σωστά τη μπάλα (γι' αυτό προφανώς και προτιμήθηκε να μείνει ως μοναδικός στόπερ όταν η ΑΕΚ έπαιξε με τρεις πίσω), ωστόσο αυτή η μία φάση θα μπορούσε να στοιχίσει ακριβά.
Σταύρος Πεταυράκης 7
Στο ανασταλτικό κομμάτι τα πήγε πολύ καλά, ενώ και επιθετικά ανέβαινε συνεχώς, έδινε στηρίγματα στα εξτρέμ, αλλά και έπαιξε με τη μπάλα στα πόδια. Κέρδισε και την αποβολή, που άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα.
Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο 7
Ήταν το γνωστό... STOP για τους αντιπάλους ανασταλτικά στον άξονα, βοήθησε την ομάδα να κρατήσει τη μπάλα και να την ανεβάσει σωστά όσες φορές ο Απόλλωνας προσπάθησε να πιέσει ψηλά.
Πέτρος Μάνταλος 8
Δικαίως του αποδόθηκε ο τίτλος του MVP. Προσπάθησε πολύ να ανταποκριθεί στο ρόλο του αμυντικού χαφ. Από δική του εκτέλεση φάουλ ήρθε το πρώτο γκολ, ενώ πέτυχε το δεύτερο και νικητήριο εκτελώντας άψογα το πέναλτι σε ένα χρονικό σημείο που η μπάλα έκαιγε.
Βαγγέλης Πλατέλλας 5
Στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να φανεί καθόλου. Δεν πήρε πρωτοβουλίες, δεν έκανε φάσεις. Στο δεύτερο ανέβηκε κάπως και αν και δεν έκανε κάποια ολοκληρωμένη προσωπική προσπάθεια, επιχείρησε κάποια σουτ (ένα εξ αυτών κόπηκε στη γραμμή).
Έλντερ Μπαρμπόσα 6
Αγωνίστηκε... παντού. Ξεκίνησε ως δεκάρι, όμως πήγε και αριστερά και δεξιά, σε μια προσπάθεια να ανακατευτεί η τράπουλα. Δεν του βγήκαν οι ενέργειες στο βαθμό που η ΑΕΚ περιμένει, όμως από δική του -έξυπνη- πάσα προήλθε η φάση του πέναλτι στο τέλος.
Μάρκος Ντούνης 4
Δεύτερο διαδοχικό κακό παιχνίδι για τον Έλληνα ακραίο άσο. Δεν κατάφερε να κάνει τον αντίπαλο να τον νιώσει από την πλευρά του. Δεν πήρε φάσεις πάνω του και η μοναδική του συνεισφορά ήταν επί της ουσίας ένα αδύναμο σουτ.
Αλεξάντερ Ντακόλ 7
Δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να έχει την συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας που είχε στο προηγούμενο ματς ο Αραβίδης. Στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν... άφαντος. Όμως, πέτυχε με παλληκαρήσιο τρόπο το γκολ που επέτρεψε στην ΑΕΚ να μπει ξανά στο παιχνίδι (από φάουλ που είχε κερδίσει ο ίδιος).
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Ντάρκο Ζόριτς 7
Ο ορισμός της επιτυχημένης αλλαγής. Δεν του πήρε ούτε λεπτό να μπει στις απαιτήσεις του αγώνα, έβαλε ενέργεια στην αριστερή πλευρά της ΑΕΚ και τελικά κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο η Ένωση πήρε τη νίκη.
Νίκος Γεωργέας 7
Ο... ακούραστος εργάτης της ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι και έπαιξε ως... φουλ μπακ. Δεν άφησε κενά στην άμυνα (με την ομάδα να αγωνίζεται με τρεις πίσω), ενώ με τις προωθήσεις του βοήθησε κι αυτός στο να ασκήσει η ομάδα πίεση στον αντίπαλο.
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Τραϊανός Δέλλας 8
Η ενδεκάδα που παρέταξε ήταν η λογική και... αναμενόμενη. Ωστόσο, το σημερινό ήταν ίσως το πρώτο παιχνίδι στο οποίο έπαιξε τόσο καθοριστικό ρόλο από τον πάγκο. Με μια απόφαση που είχε ρίσκο, αλλά του βγήκε. Με την ΑΕΚ να έχει αριθμητικό πλεονέκτημα και να πιέζει για τη νίκη (και από τη στιγμή που δεν είχε σέντερ φορ στον πάγκο), πέρασε στο ματς τον Γεωργέα στη θέση του Κολοβέτσιου, έπαιξε με τρεις πίσω (Πεταυράκη, Λαμπρόπουλο, Γεωργέα), ανέβασε τον Μπακάκη ως εξτρέμ στα δεξιά (στα αριστερά ήταν ο Ζόριτς που είχε μπει νωρίτερα στη θέση του Ντούνη και επίσης δικαίωσε τον προπονητή για την αλλαγή) και έβαλε τους Πλατέλλα και Μπαρμπόσα να κινούνται πίσω από τον Ντακόλ, προκειμένου να μεταφέρει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στην αντίπαλη περιοχή. Κάτι που συνέβη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ομαδα αργη, φλυαρη, ανουσια κυκλοφορια της μπαλλας στο κεντρο και παντα προς τα πισω, καμμια κινηση χωρις μπαλλα, η ομαδα ειδικα αυτη του πρωτου ημιχρονου προβληματιζει. Ευτυχως πεσαμε σε διαιτητη που σφυριζε οτι εβλεπε γιατι χωρις την κοκκινη το ματσ δεν γυριζε, κακα τα ψεματα. Ιδιαιτερα κακοι οι Κορδερο (πολυ μακρια απο τον καλο του εαυτο φετος), Ντουνης, Πλατελας, Μπαρμποσα και πολυ λιγοι ολοι οι υπολοιποι με ελαχιστες εξαιρεσεις. Δελλα ξυπνηστε πριν να ειναι αργα και βαλε Σαρρη στη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θεση του Λαμπροπουλου, μετα και το χθεσινο πεναλτυ τι αλλο περιμενεις για να πειστεις οτι δεν του αξιζει να ειναι βασικος (μια αντεπιθεση = ενα πεναλτυ).
Ο Κορδέρο τα καλά του παιχνίδια με την ΑΕΚ τα έκανε στην Superleague, την περίοδο που κάναμε τις νίκες με Ξάνθη και Όφη. Έκανε παπάδες μέσα στο γήπεδο. Αλλά είχε δίπλα του τον Μητρόπουλο που έτρεχε και μάρκαρε σαν σκύλος. Αυτό χρειάζεται για να εκτοξευτεί ο Κορδέρο. Ένα αμυντικό χαφ δίπλα του, που να δαγκώνει.
Εγω δεν εχω προπονησει ουτε την ομαδα του γιου μου στο σχολειο....μπαλα επαιζα της πλακας σε αλανες και κει τρεις στις πεντε πλακωνομουν με τους συμπαικτες μου γιατι ψιλοασχετος ημουν.....κανα δυο βιβλια εχω διαβασει για τα θεωρητικα του ποδοσφαιρου.....μου αρεσει το ποδοσφαιρο που αναδεικνυει την 'εφυια' του παικτη και οχι το αλμα και την ταχυτητα του.....ποδοσφαιρο εχω δει σ ολα τα μηκη και τα πλατη της γης ,λογω επαγγελματος....μετα απ αυτο το μικρο βιογραφικο εχω να πω οτι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο ποδοσφαιρο οπως και στην ζωη καλον ειναι να πρυτανευει ο κοινος νους...... Η αποψεις μου σαν απλου φιλαθλου και ανθρωπου με κοινο νου απ οσα βλεπω ως τωρα ειναι οτι: 1.αυτη η ομαδα ευκολα δυσκολα θ ανεβει.....στην κατηγορια της....αυτο ειναι προαπαιτουμενο αλλα δεν χαριζεται κατακταται.... 2.ο προπονητης εμαθε ενα συστημα και φαινεται οτι το περναει στους παικτες του.....αυτο ειναι καλο . 3.Υπαρχουν πεντε εξι παικτες στο ροστερ που μπορει να βγουν.....υπαρχουν και φιλοτιμοι χαμαληδες που θα δηλωνουν παντα 'παρων'.....αυτο ειναι επισης καλο..... 4.το ταμειο ειναι συν και αυτο ειναι παρα πολυ καλο...... 5.ο κοσμος δεν ξενερωνει ....αυτο ειναι το πιο σπουδαιο. Φευγω απο το γηπεδο λοιπον με ευχαριστα αισθηματα. Για ολα τα αλλα και την μιζερια καποιων που θελουν τον Δελλα σε μια χρονια Φεργκιουσον τους Μανταλο , - Πλατελα (πχ) Ινιεστα και Μεσι και θελουν σεντερ φορ τον Ιμπρα στην Β Ελλαδος με λεφτα αλλου δεν μπορω να αντιπαραταξω κανενα επιχειρημα .....η βλακεια ανικητος..... Και κατι τελευταιο για να μην τα βγαζω ολα ροδινα....μπορει ο Μπακακης και ο Πεταυρακης να ετρεχαν αλλα μια σεντρα η ενα ντουπλαρισμα δεν ειδα απ αυτους σ ολο τον αγωνα.....το συστημα του Δελλα (Μπαγεβιτς) θελει μπαλαδωρους στα ακρα.....θα χουμε προβλημα μ αυτους.
Αdmiral.... ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ !!!!!! ΕΒΙΒΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!
κανεις δεν λεει οτι ο μπαρμποσα ουσιαστικα ξεκλειδωσε την αμυνα του απολλωνα για το πεναλντι με μαγικη μπαλια στην πλατη της αμυνας 2 ματς ουσιαστικα 2 ασιστ ο πορτογαλος
Και 90 λεπτά λάθος πάσες-κοντρόλ-τρίπλες.
Παιδια ολα τα λεφτα χθες ΜΠΑΚΑΚΗΣ-ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ εντιπωσιαστηκα ειδιετερα απο τον δευτερο
Ειναι φανερο οτι η ομαδα θελει φορ αλλα θεωρω και δεξι εξτρεμ ισως περισσοτερο απο φορ. Αν μπει ο Μπεσεβιτς που για μενα ειναι η καλητερη λυση μεχρι τον Δεκεμβριο ειναι καλητερα να παιζει ο Αραβιδης στα δεξια και ο μπαρμοσα στα αριστερα.Ο Ντουνης σε οσες ευκαιριες εχει παρει δεν εχει ανταποκρηθει και δειχνει το παιδι οτι δεν το εχει.Ο Πλατελλας ειναι επιπολαιος μια παιζει καλα και πεντε τον ξαχνεις χωρις σταθεροτητα στο παιχνιδι του και πολλες φορες χαλαει τις επιθεσεις αφου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χανει την μπαλα ευκολα και το μεγαλο του μειονεκτημα οτι δεν βοηθαει αμυντικα.Με Αραβιδη που ειναι σκυλος και πρεσαρει πολυ καλα θα ανεβει και ο Μπακακης ακομα περισσοτερο.Και κατι πρεπει να κανει ο Δελλας για να χωρεσει τον Ζοριτς στην ομαδα ο οποιος ειναι πολυ μεγαλο ταλεντο και πρεπει να αξιοποιηθει.Ο Ντακολ απαραδεκτος που δεν δεινει την μπαλα στο τελος στον Ζοριτς.Και κατι για εναν πιτσιρικα που εχουμε αν ξερει κανεις φιλος τι γινεται με τον ΗΛΙΑ ΤΣΕΛΙΟ ο οποιος ειναι φοβερο ταλεντο γιατι δεν τον ανεβασανε στην πρωτη ομαδα ακομα?
ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΟΚΤΩ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ?? ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΕΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΑΙΓΑΜΕ!!!!!
κανεις δεν λεει οτι ο μπαρμποσα ουσιαστικα ξεκλειδωσε την αμυνα του απολλωνα για το πεναλντι με μαγικη μπαλια στην πλατη της αμυνας 2 ματς ουσιαστικα 2 ασιστ ο πορτογαλος
ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ ΤΕΛΙΩΜΑΤΑ (ΣΕΝΤΡΕΣ & ΣΟΥΤ ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ - ΝΟΜΙΖΩ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ - ΓΕΝΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΛΙΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ - ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΕΚΑΡΑ!!
Καλημερα αδερφια Αεκτζηδες....Εγω ενα πραγμα θα σας πω και ας με κραξετε μετα.....Πονεσανε τα ματια μου την Κυριακη ,,,,,,αναπτυξη απο τη μεση και κατω ....και τελειωμα ΜΗΔΕΝ ,τι να την κανω την 70% κατοχη σε μια ομαδα (Απολλων) που επαιζε ταμπουρωμενη και με αντεπιθεσεις (2-3 συνολο). Δεν ξερω αλλα μονο ο Μανταλος φανηκε και ο Μπακακης Για μενα. Γενικα η Ομαδα ηταν Μετρια με εναν αντιπαλο, που Απο τοτε που εμεινε με Δεκα επρεπε να τον ειχαμε τελειωσει πιο νωρις και Οχι να περιμενουμε με Πεναλτυ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τελος παντων το αποτελεσμα Δικαιο, αλλα η "πληροτητα¨" κ.τιγρη της ομαδας μαλλον δεν ειναι στο 100% Οπως λεει και ο προπονητης μας......
Αδικείς τον Λαμπρόπουλο που δεν κάνει κανένα πέναλτυ. Απλά την πατάει απο το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ τρόπο με τον οποίο ο Βάντερσον "σέρνει " το αριστερό του πόδι και πέφτει μετά με το δεξί στα πόδια του Λαμπρόπουλου. Σπουδαγμένος και αυτός στις μεγάλες του ΘΡΗΝΟΥ σχολές ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ και ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα πήγε πολύ καλά! Βέβαια φανερή η απουσία σεντερ φορ, γτ παίκτης Ντακόλ απλά δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ... Ο Πλατέλας πήγε πολύ καλύτερα απ' όσο λέτε οι περισσότεροι 'προπονητές' εδώ μέσα.. άσχετα αν δεν του βγήκαν στην τελική προσπάθεια, ήταν απ'τους πιο κινητικούς στο 2ο και βοήθησε στο ν ανέβει όλη η ομάδα!!
ΜΠΑΚΑ-ΒΕΓΓΟΣ !!!
Ο Μπακακης πρεπει επισημως να αλλαξει το ονομα του σε Μπακάρα. Τελεια και παυλα!
Ανέστης: Σταθερός, χωρίς να του τύχει η δύσκολη φάση, αλλά στα βασικά μέχρι τώρα έχει πάρει καλό βαθμό. Τόσο σήμερα, όσο και στην πρεμιέρα. Έχει σπάνια σωματικά προσόντα και τον πιστεύει πολύς κόσμος. Ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγουν στην πορεία και ιδίως του χρόνου. Μπακάκης: Καλός ποδοσφαιριστής, ταχυδύναμος, με καλά ανεβάσματα. Σήμερα ήταν σχετικά καλός στο β μέρος. Ανέβηκε, βοήθησε, δεν έκανε την σούπερ εμφάνιση, θέλει και αυτός βελτίωση στην τελική προσπάθεια. Περιμένω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περισσότερα. Λαμπρόπουλος: Οι στόπερ δεν είχαν ιδιαίτερη δουλειά σήμερα, αλλά στη μια φάση που του έκατσε, έκανε λάθος. Χαζό πέναλτι, το κατάλαβε και ο ίδιος. Κολοβέτσιος: Όπως και ο Λαμπρόπουλος, έτσι και αυτός δεν είχε κάποια ιδιαίτερη δουλειά πίσω. Δεν έκανε κάποιο λάθος, ήταν σίγουρος στις επιλογές του. Πεταυράκης: Έχει δουλέψει πολύ από τότε που ήρθε και έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Ήρθε αθόρυβα, χωρίς ιδιαίτερες συστάσεις και έχει ρίξει πολλή προσωπική δουλειά. Και πέρσι και φέτος, λογιζόταν (θεωρητικά) για αναπληρωματικός, αλλά λόγω συγκυριών(τραυματισμός Τσουμάγκα περσι, τραυματισμός Σοιλέδη φέτος), έχει πάρει πολλά λεπτά στα πόδια του, έχει βελτιωθεί και του αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν ξέρω ποια θα είναι η εξέλιξή του στην ομάδα, πάντως ηλικιακά έχει ακόμα μια διετία να δουλέψει, να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος και πληρέστερος ποδοσφαιριστής. Θα δείξει. Κορδέρο: Ήταν καλός. Στο χώρο του κέντρου ήταν αξιόπιστος, έκοψε μπάλες, κυκλοφόρησε αρκετές φορές σωστά τη μπάλα. Θετική εμφάνιση. Όχι σούπερ, αλλά θετική. Μάνταλος: Ξέρει μπάλα και αυτό το καταλαβαίνει κανείς αμέσως. Ούτε αυτός έκανε καμιά τρομερή εμφάνιση, αλλά σε διαστήματα του παιχνιδιού, έβγαλε ποιότητα, πέρασε κάποιες καλές μπαλιές, ταλαιπώρησε αντιπάλους και το κυριότερο σημάδεψε το κεφάλι του Ντακόλ στο 1-1 και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 2-1. Μπαρμπόσα: Λίγα πράγματα. Δεν του βγήκαν ενέργειες και δεν έδωσε όσα περιμένουμε από αυτόν βάσει της ποιότητας του. Ντούνης: Κακή εμφάνιση. Δεν βοήθησε καθόλου. Δεν του βγήκε τίποτα.
Μηδεν διεισδυτικότητα, μηδέν φαντασία. Οκ, μια κακή εμφάνιση, πάμε παρακάτω. Πλατέλλας: Τα ίδια ισχύουν και για αυτόν. Δεν ήταν καλός. Οι αντίπαλοι φέτος είναι άλλου επιπέδου από πέρσι. Εκεί μπορεί να φαινόταν Μέσι, αλλά φέτος είναι διαφορετικά. Ντακόλ: Δεν έκανε τίποτα το άξιο αναφοράς σήμερα πλην του γκολ. Δεν του πάει αυτή η θέση νομίζω. Έχει κάποια καλά στοιχεία, αλλά δεν ξέρω με ποιόν τρόπο θα τα βγάλει προς τα έξω. Συμπερασματικά, η ομάδα δεν έχει λυθεί ακόμα, δεν έχει βρει ιδιαίτερους αυτοματισμούς και δεν αποδίδει(μέχρι τώρα τουλάχιστον) το ποδόσφαιρο που θέλει ο κόσμος. Είναι ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ πως η ομάδα χρειαζόταν μεταγραφή ποιοτικού σέντερ φορ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο επέλεξαν οι ιθύνοντες να μην την πραγματοποιήσουν, αλλά βγάζει μάτι. Τέλος πάντων, ο Δεκέμβρης δεν είναι μακριά. 2x2 και συνεχίζουμε
Εγω κραταω την σωστη τακτικη του Δελλα.Ρισκαρε και του βγηκε και μπραβο του.Στην ουσια δεν μπορουσε με τις απουσιες του να παιξει πιο επιθετικα. Ντακολ Πλατελλας Μπαρμποσα Ζοριτς Μανταλος Μπακακης Κορδερο Πεταυρακης Γεωργεας Λαμπροπουλος Φουλ επιθεση αλλα οχι αχταρμάς και του βγηκε.Μπραβο coach! Ας πιασει καποιος τον πλατελλα να του πει να κανει μια λιγοτερη επαφη σε καθε ενεργεια.Συνεχιζουμε!
Επιπολαιες ενεργειες και τακουνακια σε κρισιμα σημεια του αγώνα απο τους καλους μας παικτες οπως ο Μανταλος και ο Μπακακης. Απο αυτη την αποψη ο "δευτερος" Πεταυρακης ηταν απλα ουσιαστικος. Η ομαδα γεμιζε στην περιοχη χωρις να υπαρχει παικτης να υποδεχτει την μπαλα. Την πρωτη σεντρα με πραγματικο στοχο την κανει ο Γεωργεας. Χρειαζομαστε συνεχη παρουσια μέσα στην περιοχη, οχι Ντακολ ή ακομα και Αραβιδη, ο οποιος αδικειται να παιζει κεντρικος φορ. Ο Κορδερο δεν ηταν καλος. Ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γνωστο πως στην επιθεση τα χανει, αλλα ακομα και στο κεντρο σημερα τις λιγες αντεπιθεσεις που εβγαλε ο Απολλωνας δεν τις εκοψε οπως επρεπε. Ο Μπαρμποσα τραβαει τα σουτ απο τα μαλια, πρεπει να κατσει αριστερα, το θεμα ειναι πως αυτη ειναι η θεση του Πλατελλα και πρεπει καπως να χωρεσουν και οι δυο στην ενδεκαδα. Εστω αν παιζουν αυτοι οι δυο, δεν χωρα ο Ντουνης στην ομαδα. Αστον αλλαγη. Πρεπει να δουμε Μπρεσεβιτς και οπωσδηποτε τον Τσεβα στα επομενα ματς για να αποφασιστει αν χρειαζεται και αλλο φορ στην ομαδα. Βαρεθηκα να βλεπω ΑΕΚ και να μου βγαζει την ψυχη!!!
Αυτός ο Μπακάκης είναι DURASEL. ΤΕΛΟΣ!! Σ' όλο το ματς -ήμουν μέσα- έτρεχε αδιάκοπα και ήταν συνεχώς αμαρκάριστος. Δεν τολμούσε κανείς να πάει δίπλα του, ο Λαγός έσκασε από κούραση και μόνο που τον κοίταζε!!
Πεταυρακης, Μανταλος, Κορδερο ηταν για μενα οι καλυτεροι.Ο Μπαρμποσα ηταν επισης καλος κατα διαστηματα, αλλα τα χαλουσε στην τελικη. Και αν ο Νταγκολ, που εκτος του γκολ ηταν ανυπαρκτος, πηρε 7, ο πεταυρακης επρεπε να παρει 9. Γιατι περισσοτερο καθοριστικη ηταν η αποβολη, παρα το γκολ του Νταγκολ. Η ομαδα θα ανεβει στο μελλον. Και πρεπει να της δωσουμε πιστωση χρονου. Αλλα αυτο δε σημενει οτι δεν πρεπει να γινεται κριτικη. Και σημερα δε μπορω να βρω κατι θετικο, περα απο το οτι ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Δελλας δουλεψε σωστα απο τον παγκο. Η ομαδα ηταν τραγικη στο πρωτο και θεωρω οτι δε θα αλλαζε ιδιαιτερα η εικονα αν δε γινοταν η αποβολη. Και οι μεσοι μας φαινεται οτι δυσκολα βρισκουν τερμα, ενω οι φορ(που εχουν το γκολ) απειλουν ελαχιστα. Αυτο θα οδηγησει στο να παιρνουμε πολλες αγχωδεις νικες παροτι θα απειλουμε πολυ και θα απειλουμαστε ελαχιστα. Γιατι ακομα και 25 τελικες να κανουμε, αν οι 23 γινονται απο παιχτες που δεν εχουν το γκολ, τα πραγματα θα ειναι δυσκολα.
Ώρα 11:17 και ο Μπακάκης συνεχίζει να τρέχει... Κορυφαίοι σήμερα ήταν τα δύο ακραία μπακ (Μπακάκης και Πεταυράκης). Ο Τράϊ σήμερα είχε άψογο κοουτσάρισμα και ήταν καθοριστικός για να γυρίσει το ματς.
Ο Πλατελλας κανει το κατι παραπανω στην ενεργεια του, καθυστερωντας σημαντικα και χωρις λογο και ετσι αδικει τον εαυτο του !! Θα πρεπει να γινει ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ και κυριως ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ και την εκτελεση.
Symfono apolyta alla dysthos den einai o monos.
προπονητής του καναπέ αλλά θα πω την....θεωρία μου ο Πλατέλλας καλύτερα θα είναι με τα χαρακτηριστικά του (κοφτή τρίπλα,χαμηλό κέντρο βάρους,γρήγορος στα 3-4 πρώτα βήματα) να ξεκινάει σαν δεκάρι ή κάτι σαν δεύτερος επιθετικός (λίγο πιο πίσω απ το σέντερ φορ) ώστε να σπάει τις άμυνες και να δημιουργεί αριθμητικό πλεονέκτημα σε άμυνες όπως και η σημερινή Aλλωστε στις πτέρυγες φαίνεται να μην κερδίζει σε ταχύτητες και σε μεγάλα σπριντ τους αντιπάλους του όπως πέρσι κάτι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λογικό δεδομένης και της διαφοράς επιπέδου σε επαγγελματικό και αθλητικό επίπεδο της Γ κατηγορίας με την football league
ανεστης,μπακακης,κολοβετσιος,μανταλος αυτοι ειναι για εμενα οι πυλωνες πανω στους οποιους θα χτιστει η Αεκ για πολλα χρονια.Τωρα δυστυχως κατι πλατελλες και κατι ντουνηδες εχουν ταβανι τα παιδια δν νομιζω οτι μπορουν κατι παραπανω,μακαρι να με διαψευσουν