Για την αποβολή, η οποία "επηρέασε την έκβαση του αγώνα", έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Κωστένογλου. Ο προπονητής του Απόλλωνα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Γνωρίζαμε ότι παίζουμε με την ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Είχαμε ως στόχο να περιορίσουμε τους παίκτες της στο κέντρο. Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή, όμως είχαμε τέτοια τακτική συμπεριφορά που δεν την αφήσαμε να κάνει φάσεις. Το καταφέραμε και σε μία αντεπίθεση πετύχαμε το γκολ. Στην επανάληψη αν και ξεκινήσαμε με το ίδιο σκεπτικό, δεχθήκαμε όμως την κόκκινη κάρτα, είχαμε και μία αναγκαστική αλλαγή και άλλαξε τη ροή του αγώνα. Το παλέψαμε, δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί την προσπάθεια που έδειξαν, είχαν πίστη όση ώρα ήταν με 11 παίκτες στο γήπεδο. Έχουμε ένα δύσκολο ματς στη συνέχεια στο γήπεδό μας και πρέπει τώρα να είμαστε εμείς έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Εύχομαι στην ΑΕΚ καλή συνέχεια και στον φίλο μου τον Τραϊανό καλή προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.
Για το πόσο επηρεάσε η αποβολή:
«Επηρέασε το παιχνίδι μας, γιατί στόχος μας ήταν να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ για να σφραγίσουμε το παιχνίδι. Ήταν απερίσκεπτη η κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε, στο χρονικό σημείο που έγινε και στη θέση που έγινε η φάση»
Για το πώς βίωσε το ματς ως αντίπαλος της ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Πρώτη φορά παίζω αντίπαλός της εντός έδρας. Εύχομαι κάθε καλύτερο. Θα είναι η μία ομάδα που θα ανέβει. Οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μία θέση».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Γεια σου ρε Νικόλα! Πάντα σεμνός και ταπεινός και ΑΕΚτζής! Επίσης μακράν ο πιο αδικημένος προπονητής της ΑΕΚ! Πρωταθλήτής το 2008 έφυγε για να έρθει ο αστείος Δώνης και το 2012 παραλίγο 2ος μέχρι τελευταία αγωνιστική των playoff (ας είναι καλά ο κόρακας που ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Λύμπε) και έφυγε για να έρθει ο Βαγγέλας ο Βλάχος... Τα υπόλοιπα τα ξέρετε!
+1924
ΚΩΣΤΕ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΕ ΤΙ? ΚΑΙ ΜΕ 11, ΠΟΥΛΜΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΗ ΚΙ ΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΑΙΖΕ ΞΥΛΙΚΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΒΑΛΟΝΤΑΝ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ Η ΑΠΟΒΟΛΗ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΄΄Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΝΙΚΟΣ...΄΄ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ....
'92'93'94 ΤΡΙΑ ΣΕΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΡΧΗ - 19/10/2014 21:13 Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.... ----------------- Πολυ σωστα !!
Κατ αρχας ο Κωστενογλου χαρακτηρισε απερισκεπτη την κοκκινη. Αρα και ο ιδιος ειπε οτι ηταν λαθος του παιχτη του. Δεν υπονοησε κατι αλλο. Οσο για το οτι επαιξε ρολο η αποβολη, ειναι δεδομενο. Με την εικονα του α ημιχρονου(1 τελικη αυτοι, 3 νομιζω εμεις), δε βαζαμε γκολ ουτε μεθαυριο. Και δε νομιζω να αλλαζε και πολυ η εικονα αν συνεχιζανε να παιζουνε με 11 παιχτες. Και με 10 παραλιγο να μας παρουν αποτελεσμα. Με 2 στημενα τους νικησαμε. Φτασαμε να εχουμε περιπου 20 τελικες, αλλα τα περισσοτερα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ηταν σουτ εκτος περιοχης. Και δε θα βρισκαμε τους χωρους για τοσα σουτ αν δεν ειχαμε παιχτη παραπανω. Βεβαια μπορεις να μου πεις οτι αυτα που γραφω ειναι υποθεσεις. Τελος, πραγματι η ΑΕΚ ειναι η μονη που προσπαθει να παιξει ποδοσφαιρο. Αλλα τι σημαινει αυτο? Οτι θα πρεπει να συνηθισουμε αυτη την εικονα? Φυσιολογικο ειναι να μην εχουμε βρει ακομα ρυθμο. Αλλα αν σε 2 μηνες συνεχιζουμε να παιζουμε ετσι, δε νομιζω οτι θα ειναι δικαιολογια το οτι οι αλλοι δεν παιζουν ποδοσφαιρο.
Μπράβο στο Δέλλα ξέρει οτι σε κλειστές αμυνες τα στημενα θα καθορίζουν τα ματς για αυτό τα δουλεψε αρκετά.Λάθος να εισαι με Ντακολ Αραβιδη τιμωρημενο και Ιβαν τραυματια για μένα ο Ντακόλ δεν κανει θα έπρεπε να εχουμε ενα ψηλό παίκτη περιοχής.Να κρατησουμε οτι βαλαμε πέναλτυ και οτι η ομάδα προσπάθησε πολυ στο 2ο.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕ ΑΕΚΤΖΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
συγχαρητηρια για τον σεβασμο που δειχνετε κυριε Κωστενογλου!!!Καλη επιτυχια στην ομαδα σας!!!
POTE DE THA SE XEXASOUME TERASTIE KWSTENOGLOU !!!
παντα κυριος ο κωστενογλου...ο δικος μας νικος