Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με υπογραφή Πεν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σε έναν «χορταστικό» αγώνα ο Απόλλων Πάτρας Carna νίκησε εντός έδρας τον Πανελευσινιακό με 91-82 και πήρε τους δύο πρώτους βαθμούς του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Μπράντον Πεν με 29 πόντους και 5/13 τρίποντα ήταν ο κορυφαίους των νικητών, ενώ από τους φιλοξενούμενους προσπάθησε περισσότερο ο Φρανκ Ρόμπινσον με 18.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων Carna είχε τον έλεγχο και προηγήθηκε με 28-19 στην πρώτη περίοδο και με 53-43 στο πρώτο ημίχρονο με τον Πεν να έχει πετύχει 18 πόντους και τον Γάιο Σκορδίλη να κυριαρχεί στις δύο ρακέτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανελευσινιακός μπήκε με μεγαλύτερη ενέργεια στον αμυντικό τομέα και κατάφερε να μειώσει την διαφορά στον πόντο (68-67) λίγο πριν την λήξη της τρίτης περιόδου. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ωστόσο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση στην άμυνα τους και έχοντας περισσότερες επιθετικές λύσεις πήραν την νίκη με επιμέρους σκορ της περιόδου 20-15.

Τα δεκάλεπτα: 28-19, 53-43, 71-67, 91-82.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ