Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ρεκόρ αρνητικής προσέλευσης στο «Γουέμπλεϊ»

Η απογοήτευση για την αποτυχία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αποτυπώνεται στις εξέδρες

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγιναν ποτέ!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Εθνική Αγγλίας κέρδισε 5-0 το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του EURO 2016 αλλά στο "Γουέμπλεϊ" σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης μιας και στις εξέδρες βρέθηκαν 55.900 άνθρωποι.
Πρόκειται για τον λιγότερο κόσμο που παρακολούθησε παιχνίδι της Εθνικής Αγγλίας από το 2007 όταν ανακαινίστηκε το "Γουέμπλεϊ". Μέχρι χθες το αρνητικό ρεκόρ στο παιχνίδι με την Ανδόρα το 2010, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όταν στις εξέδρες βρέθηκαν 57.897 οπαδοί.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι φίλοι της Εθνικής Αγγλίας είναι ακόμα απογοητευμένοι από την κακή παρουσία, για άλλη μια φορά, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και μάλιστα στο φιλικό προετοιμασίας του Σεπτεμβρίου, κόντρα στη Νορβηγία, το πάνω διάζωμα του "Γουέμπλεϊ" έμεινε κλειστό μιας και η διάθεση των εισιτηρίων ήταν μικρή.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ