Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η επιστροφή του Σαρικόπουλου...

Ο σέντερ της ΑΕΚ ξανά στο «Παλέ». Η θητεία του στον Άρη και η πρό(σ)κληση της Βασίλισσας  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με την μέχρι πριν από λίγους μήνες ομάδα του θα τεθεί μεθαύριο αντιμέτωπος ο Ζήσης Σαρικόπουλος. Ο 24χρονος σέντερ της ΑΕΚ αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη τα δύο τελευταία χρόνια, ωστόσο, με τη λήξη του συμβολαίου του, επέλεξε να αποχωρήσει, προκειμένου να δώσει μια νέα ώθηση στην καριέρα του.

Τη σεζόν 2012-13, με προπονητή τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και εν συνεχεία με τον Βαγγέλη Αγγέλου, αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος με μέσο όρο 12,5 λεπτά συμμετοχής, 4,4 πόντους, 3 ριμπάουντ και ποσοστά: 74% στα δίποντα και 54% στις βολές.

Το καλοκαίρι του 2013 μπήκε στο χειρουργείο (αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο), αλλά με το που βρήκε ρυθμό άλλαξε πάλι ο προπονητής (πήγε ο Μίλαν Μίνιτς). Την περασμένη σεζόν, λοιπόν, αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος με μέσο όρο 12,5 λεπτά συμμετοχής, 4,8 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και ποσοστά: 56% στα δίποντα και 51% στις βολές.

Ο ίδιος θεωρεί ότι θα μπορούσε να έχει προσφέρει περισσότερα στην ομάδα, οι ιθύνοντες του Άρη ήθελαν να τον κρατήσουν, ωστόσο η πρόκληση της ΑΕΚ και η προσέγγιση του Βαγγέλη Ζιάγκου τον έκαναν να αγνοήσει τόσο την προοπτική της παραμονής στη Θεσσαλονίκη (έδειξε ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ) όσο και της φιλοδοξίας του να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Και, μέχρι στιγμής, ο Σαρικόπουλος δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την επιλογή του αυτή.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ