Πως θα μπορούσαν να έχουν πάρει ακόμα και τη νίκη το Σάββατο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είπε ο Ντιέγκο Κιντάνα ενώ τόνισε πως και στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η Ξάνθη θα παίξει για τη νίκη.
«Το Σάββατο παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αυτό πιστεύω οφείλετε ότι ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες που μας έδινε όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο προπονητής μας, με αποτέλεσμα να πάρουμε και τον πρώτο μας βαθμό εκτός έδρας για την φετινή σεζόν. Αν ήμασταν και πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια ,θα μπορούσαμε να πάρουμε και την νίκη», είπα αρχικά ο Αργεντινός μέσος και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον πρωτοπόρο πλέον Ολυμπιακό στο γήπεδο μας. Σίγουρα είναι πάντα χαρά να παίζει με μεγάλες ομάδες και σου δίνει κίνητρο. Εμείς βέβαια, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος μας παίζουμε πάντα για την νίκη. Το παιχνίδι του Σαββάτου όσο δύσκολο θα είναι για εμάς θα είναι και για τον Ολυμπιακό. Με την ευκαιρία ήθελα να καλέσω τον κόσμο στο γήπεδο γιατί η βοήθεια του θα είναι πολύτιμη»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
