Quantcast
NEWS
34 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σε ανοικτή γραμμή ΑΕΚ – ΥΠΕΚΑ

Με... αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η συνεργασία των ανθρώπων της Ένωσης με την ΔΟΚΚ, με στόχο το συντομότερο δυνατό να εκδοθεί η άδεια για την «Αγιά Σοφιά»

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει σιγά σιγά η προσπάθεια της ΑΕΚ να πάρει στα χέρια της την άδεια για την ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς». Η συνεργασία των ανθρώπων της Ένωσης (και της Δικέφαλος 1924) με το ΥΠΕΚΑ και την ΔΟΚΚ παραμένει στενότατη, με τις δύο πλευρές να έχουν νέες επαφές το τελευταίο διάστημα για διευκρινήσεις και διορθώσεις στα έγγραφα που έχει καταθέσει η Ένωση στην υπηρεσία, ενώ υπάρχουν και επαφές με στελέχη του Υπουργείου. Επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι το αμέσως επόμενο διάστημα να κορυφωθούν οι προσπάθειες που βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου το συντομότερο δυνατό να εκδοθεί η άδεια για να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του γηπέδου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ