Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χάνει Γκινκάμπ ο Γλύκος

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ξεχνάνε στον ΠΑΟΚ το ματς με τον ΟΦΗ και στρέφουν την προσοχή τους σε αυτό με την Γκινγκάμπ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Τα νέα πάντως, για τον Άγγελο Αναστασιάδη δεν είναι τόσο ευχάριστα.

Ο Παναγιώτης Γλύκος στην τελευταία φάση του Κυριακάτικου αγώνα δέχτηκε ένα χτύπημα στο δεξί γόνατο και αποχώρησε με πόνους. Ο ποδοσφαιριστής μια μέρα μετά το χτύπημα εξετάστηκε και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάκωση γόνατος και τέθηκε νοκ άουτ για τον αγώνα με τη Γκινγκάμπ. Ο Φακούντο Περέιρα έβγαλε μέρος της προπόνησης και έχει πιθανότητες να προλάβει να είναι στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση της Πέμπτης. Μαντούρο και Κωνσταντινίδης συνέχισαν πρόγραμμα επανένταξης.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ