Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νίκη στο τέλος για Πανελλήνιο

Τρίκαλα-Πανελλήνιος 91-93


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά απο ένα συναρπαστικό παιχνίδι τα Τρίκαλα γνώρισαν την ήττα στο τέλος με 91-93 από τον Πανελλήνιο.

Καλάθι, καλάθι πήγαινε  το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Πανελλήνιο με τρίποντο του Μπλάκνει να προηγείται 24-27 λίγο πριν το τέλος και τον Εϊμπραμς με δύο βολές να διαμορφώνει το τελικό σκορ του δεκαλέπτου σε 26-27.

Ο Πανελλήνιος με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου προσπάθησε να «χτίσει» μία διαφορά αλλά τα Τρίκαλα με τον Ει Τζέι Εϊμπραμς να βρίσκει το χέρι του και να «φορτώνει» το αντίπαλο καλάθι δεν το επέτρεπαν.

3.41 πριν από το τέλος του ημιχρόνου ο Πανελλήνιος προηγήθηκε με 37-43 αλλά ο ΑΣ Τρίκαλα με ένα σερί 6-0 ισοφάρισε 2.27 πριν από το τέλος σε 43-43 και θα μπορούσε να πάρει και κεφάλι στο σκορ με τον Νίκο Κατσαρέ αμαρκάριστο να χάνει σουτ τριών πόντων. Πέντε δευτερόλεπτα πριν από το τέλος ο Κατσαρές με βολές μείωσε σε 48-50 και ενώ όλοι περίμεναν το παιχνίδι να πάει έτσι στο τέλος «χάλασε» καθώς δόθηκε φάουλ πάνω στον Μπλάκνει και στις διαμαρτυρίες του πάγκου των Τρικάλων χρεώθηκε και τεχνική ποινή στον Βαγγέλη Αγγέλου. Έτσι ο Μπλάκνει με τέσσερεις βολές διαμόρφωσε το 48-54 με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Ο Πανελλήνιος διατήρησε τα ηνία της αναμέτρησης στην επανάληψη, ωστόσο τα Τρίκαλα αντέδρασαν και στο τέλος της τέταρτης περιόδου ισοφάρισαν το παιχνίδι (91-91). Στα 5'' ο Κώστας Χαραλαμπίδης κέρδισε φάουλ από τον Κασίμπ Πάουελ. Ο έμπειρος γκαρντ ήταν απόλυτα εύστοχος στις δύο βολές (93-91) ενώ στην επόμενη επίθεση ο Βασίλης Σίμτσακ επιχείρησε σουτ τριών πόντων όπου αστόχησε.

Τα δεκάλεπτα: 26-27, 48-54, 69-72, 91-93

Τρίκαλα (Αγγέλου): Έιμπραμς 32 (6/7δίπ., 5/7τρίπ., 5/6β.), 4ρ., 3λ.), Μπιγκς 9, Σύμτσακ 15 (6/8δίπ., 0/1τρίπ., 3/5β.), Κατσαρές 2, Τσαϊρέλης, Αποστολίδης 2 (3ασ.), Πάουελ 8, Τζικάνοβιτς 8, Ζούπαν 3, Σακελλαρίου, Τσιντζάντζε 12 (2τρίπ., 4ασ.)

Πανελλήνιος (Ζούρος): Ξανθόπουλος, Παπαμακάριος 8 (2τρίπ., 7ασ., 2κλ.), Χαραλαμπίδης 21 (3/4δίπ., 2/4τρίπ., 9/9β.), Τζόνσεν 13 (3), Σμιθ 14 (2), Πέτρουλας 1, Όστοϊτς 4, Μπλάκνεϊ 12 (2), Κολώκας, Ντέιβις 4, Βουγιούκας 16 (4/6δίπ., 8/12β., 6ρ., 3ασ., 3λ.)




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ