Ένα πολύ δύσκολο έργο θα αναλάβουν να βγάλουν εις πέρας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καθώς η ατμόσφαιρα στις εξέδρες του Εθνικού Σταδίου των «Ζωσιμάδων», θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή με τους οπαδούς του ΠΑΣ, να αποτελούν το δωδέκατο παίκτη.
Σύμφωνα μάλιστα, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, ανέφερε ότι: «τα εισιτήρια για την εντός έδρας αναζήτηση με τον Ολυμπιακό έχουν εξαντληθεί, κάτι που υποχρεώνει τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες και την ικανοποίηση της».
Χαρακτηριστικό ωστόσο, είναι και το γεγονός ότι αυτό είναι πραγματικά το πρώτο «sold out» των «Βυσσινί» έπειτα από μια δεκαετία, κάτι που φανερώνει τη "δίψα" των οπαδών για νίκη κόντρα στους «Ερυθρόλευκους».
Εν τω μεταξύ, από τη πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές, κρατούν χαμηλούς τους τόνους και αποφεύγουν να μιλάνε για αυτό, ενώ σκοπεύουν να δώσουν τις απαντήσεις τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
