... Ο λόγος, για τον Βραζιλιάνο προπονητή των «Ερυθρόλευκων» Ζίκο, ο οποίος δέχεται πιέσεις για επαναπατρισμό, ώστε να αναλάβει τα ηνία της «Φλα». Μάλιστα, πρόσφατα ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ΠΑΕ, μιλώντας στην εφημερίδα «El Dia» τόνισε πως έχει βάλει στόχο να φέρει πίσω τον Ζίκο και δεν θα εγκαταλείψει εύκολα τις προσπάθειές του.
Από την μεριά του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βραζιλιάνικο τύπο, ξεκαθαρίζει ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στη χώρα του καφέ, τουλάχιστον όχι άμεσα, καθώς είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την δουλειά του στην Ελλάδα και τους «Πειραιώτες».
Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το αν σκοπεύει να επιστρέψει στη χώρα του για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φλαμένγκο, απάντησε: «Όχι, δεν το σκέφτομαι καν τη δεδομένη στιγμή. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά μου στον Ολυμπιακό. Είμαι επαγγελματίας κι όσο κι αν αγαπάω την ομάδα και είμαι δεμένος μαζί της, εργάζομαι στον Ολυμπιακό και στόχος μου είναι να οδηγήσω σε επιτυχίες την ομάδα μου».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
