Απολαυστικός ήταν στις δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ομάδας, Τάκης Φύσσας που απάντησε στα πανηγύρια των Ουκρανών όταν είχαν ακούσει την κλήρωση. Επίσης μίλησε για την ψυχή της ομάδας αλλά και για την πίστη του πως τελικά θα προκρινόμασταν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Φύσσα...
Για τα πανηγύρια των Ουκρανών στην κλήρωση: «Στη Ζυρίχη οι Ουκρανοί πανηγύριζαν στο αποτέλεσμα της κλήρωσης. Το θεώρησα πολύ προσβλητικό και το μετέφερα στους παίκτες μου»
Για την ιστορία που έγραψαν οι παίχτες: «Είμαστε στο Μουντιάλ μετά το 1994. Γράψαμε ιστορία. Αυτή η ομάδα έχει τρομερή συνέχεια. Παρά τα σκαμπανεβάσματα και τις αλλαγές των παικτών, η ψυχή της ομάδας παραμένει μεγάλη. Έχουμε το χρόνο για να παρουσιαστούμε και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών στην τελική φάση»
Για την πίστη του στην πρόκριση και το κλίμα που επικρατεί στην Εθνική:«Θα ήταν πολύ καλό να βγούμε πρώτοι. Όμως πίστευα από την αρχή πως θα περνούσαμε. Πίστευα σε αυτά τα παιδιά και τώρα που περάσαμε μέσω μπαράζ το χαρήκαμε ακόμη περισσότερο. Υπάρχει μία ακολουθία σε αυτή την Εθνική. Ό,τι και αν συμβεί, ό,τι και αν πουν μεταξύ τους, μετά τα βρίσκουν. Είναι τέτοια η σχέση μεταξύ μας. Χρέος μου από αυτή τη θέση είναι να κρατώ καλό το κλίμα, να στηρίζω τον προπονητή και τους παίκτες, χωρίς να τους χαϊδεύω τα αυτάκια»
Για το πριμ και τους στόχους ενόψει Μουντιάλ: «Αυτό έχει καθοριστεί από πολύ πριν, όταν ξεκινούσε η προκριματική φάση. Σίγουρα θα υπάρξει κάτι παραπάνω. Το μεγαλύτερο πριμ όμως είναι η πρόκριση στη Νότια Αφρική. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι παρόν μετά από χρόνια σε ένα Μουντιάλ. Δείξαμε ότι αξίζουμε να είμαστε εκεί. Πλέον κοιτάμε μπροστά, την κλήρωση και την προετοιμασία μας. Θα μιλήσουμε με τον προπονητή, θα οργανωθούμε πολύ καλά και με τη συμπαράσταση του προέδρου θα πάμε για να τα καταφέρουμε»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
