Για το αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Ουκρανία στο Ντόνετσκ, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Μιχάλης Κασάπης που φυσικά αναφέρθηκε και στην Ένωση. Ο τεχνικός πλέον του Φωκικού επισήμανε πως ήρθε η ώρα να εμφανιστεί το άστρο της Εθνικής και να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα της δώσει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Ακόμη ο Κασάπης αναφέρθηκε στην ΑΕΚ τονίζοντας πως δεν πρέπει να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.
«Τα πρώτα ενενήντα λεπτά πέρασαν, τώρα είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Οι Ουκρανοί έχουν το πρόβλημα και όχι εμείς. Πιστεύω ότι στα δύσκολα θα εμφανιστεί πάλι το άστρο της Εθνικής και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αντιμετωπίζει μία από τις δυσκολότερες ομάδες που θα μπορούσε να κληρωθεί στα μπαράζ της διοργάνωσης. Στο πρώτο ματς έδειξε τι θέλει μέσα στο γήπεδο, αφού ο Ρεχάγκελ απέδειξε για ακόμη μία φορά το έργο του. Η Εθνική εμφανίζεται καλύτερη στα εκτός έδρα ματς και τώρα το πρόβλημα το έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι χρειάζεται να σκοράρουν. Η Ελλάδα έχει το πλεονέκτημα, αλλά το θέμα είναι πόσο θα αντέξει», είπε αρχικά ο Μιχάλης Κασάπης.
Καταλήγοντας, ο 38χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην ΑΕΚ: «Δεν ξέρω από πρώτο χέρι τι γίνεται στα διοικητικά, αφού και εγώ διαβάζω από τις εφημερίδες τις εξελίξεις. Μακάρι να έρθει αυτός ο άνθρωπος (σ.σ.: Χαράλαμπος Κοζώνης) και να μην γίνουν τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Να έρθει ένας επιχειρηματίας και να βοηθήσει την ομάδα. Όταν δεν υπάρχει ηρεμία σε μία οικογένεια, ώστε ο ποδοσφαιριστής να έχει αυτά που θέλει, δεν είναι η καλή συγκεκριμένη κατάσταση. Αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ. Όλοι δεν κοιτούσαν να βοηθήσουν την ΑΕΚ, αλλά κοιτούσαν το συμφέρον τους και πώς θα επωφεληθούν από εκείνη. Για αυτό η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα, ερχόντουσαν και έφευγαν παίκτες. Μετά το '94 μέχρι το 2000, δεν έμεινε ούτε ένας άνθρωπος που να έχει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι σε μία ομάδα. Χάθηκε η μυρωδιά της φανέλας, του πρωταθλητισμού».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
