Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην σημερινή προπόνηση, με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να βλέπει τους Μπλάνκο, Νέμεθ και Καφέ να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και να τους συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για το παιχνίδι με την Λάρισα. Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που μέχρι χθες ένιωθαν ενοχλήσεις από προβλήματα που αποκόμισαν από το ματς της Πέμπτης, σήμερα έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο, είδαν να... πατάνε καλύτερα και θα δώσουν κανονικά το παρών στο παιχνίδι με την Λάρισα. Αντίθετα, ο τέταρτος της... παρέας, δεν τα κατάφερε. Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα, ένιωθε και σήμερα ακόμα κάποιες ενοχλήσεις από την κάκωση στην ποδοκνημική και αποκλείστηκε από την αποστολή. Εκτός 22άδας έμεινε και ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος συνεχίζει την θεραπευτική αγωγή.
Όσο για τους ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν την αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, είναι οι Σάχα, Αραμπατζής, Αραούχο, Χέρσι, Μαϊστόροβιτς, Καφές, Λεονάρντο, Μαντούκα, Παυλής, Γιαχάγια, Καράμπελας, Μπλάνκο, Γκερέιρο, Νέμεθ, Γεωργέας, Σκόκο, Ταχτσίδης, Άρτσε, Γκέντσογλου, Χουανφράν, Μανωλάς, Ιορντάκε. Από αυτή, εκτός από τους Ενσαλίβα και Μάκο, δεν έχουν συμπεριληφθεί οι τραυματίες Αλεξόπουλος, Κουτρομάνος, ο Λούκατς που ούτε στο παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ δεν ήταν στην 18άδα, o Γιάχιτς που θα ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα της Βοσνίας (δεν θα έπαιζε έτσι και αλλιώς γιατί έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του), αλλά και ο Ζεράλντο που θεωρείται ακόμα ανέτοιμος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!