Σαν τελικό βλέπουν κάθε αγώνα ξεχωριστά οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης. Ο Βαγγέλης Βλάχος, όπως αποκάλυψε, ζητάει καθημερινώς, από τους ποδοσφαιριστές του σε κάθε αγώνα να δείχνουν το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση για νίκη. Αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής το ΠΑΣ Γιάννινα. Ο έμπειρος τεχνικός επίσης αναφέρθηκε και στο κόσμο της ομάδας , τον οποίο χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους της.
«Όλα τα ματς αποτελούν για μας τελικούς. Όμως ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, ο Αστέρας πρέπει να τα κερδίζει. Ο σεβασμός στον αντίπαλο και την ιστορία του είναι επιβεβλημένος, αλλά εμείς έχουμε την υποχρέωση απέναντι στην ομάδα και τους εαυτούς μας να κερδίζουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την Κυριακή. Σε αυτή την προσπάθεια μας χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου, γιατί χωρίς αυτόν δεν μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας», ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή για τον κρίσιμο αγώνα με το ΠΑΣ Γιάννινα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
