Μπορεί οι πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες να έκαναν λόγο ότι ο Αλμπέρ Καρτιέ θα αποχωρήσει από τον πάγκο του Πανθρακικού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να υφίσταται για την ώρα.
Οι διοικούντες την ΠΑΕ δείχνουν αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Γάλλο τεχνικό, τουλάχιστον μέχρι το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Πανθρακικό. Βέβαια ενδεχόμενη νέα ήττα όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» του Καρτιέ στον πάγκο της ομάδας. Πάντως σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γάλλος προπονητής πιθανός αντικαταστάτης του είναι ο Μάκης Κατσαβάκης. Πάντως έχει ακουστεί και το όνομα του Νίκου Κωστένογλου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
