Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Επέστρεψε»» ο αρχηγός!

Ο Κώστας Καϊμακόγλου ξεπέρασε τη περιπέτεια που τον ταλαιπώρησε με τη νέα γρίπη και όλα δείχνουν ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με τη Ρόμα για την Ευρωλίγκα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Παρκέ πάτησε ύστερα από  απουσία εννέα ημερών ο Κώστας Καϊμακόγλου. Ο αρχηγός του Αμαρουσίου ξεπέρασε την περιπέτεια της νέας γρίπης Η1Ν1 και αφού ολοκλήρωσε την αγωγή που του σύστησε το ιατρικό επιτελείο, ξεκίνησε προπονήσεις. Σήμερα Δευτέρα μάλιστα ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα και αύριο Τρίτη θα προσπαθήσει να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο ίδιος νιώθει καλύτερα αλλά το βέβαιο είναι ότι η ταλαιπωρία που πέρασε του στοίχισε σε δυνάμεις. Όλα δείχνουν ότι θα τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Ρόμα για να βοηθήσει όσο μπορεί.

«Είναι σκληρό να θέλεις και να μη μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο διεθνής φόργουορντ για να συμπληρώσει: «Το καλό είναι ότι όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας και να διατηρήσουμε την ανταγωνιστική μας ταυτότητα. Ελπίζω ότι όλα αυτά ήταν μια κακή παρένθεση. Με τη Ρόμα είναι πολύ δύσκολο ματς και θέλω να βοηθήσω όσο περνάει από το χέρι μου».

Αντίθετα ο Μιχάλης Πελεκάνος (όπως επίσης οι Αριγκμπάμπου, Διαμαντόπουλος, Κουμπούρας) θα χάσει κι αυτό το ματς. Όλη η προσπάθεια επικεντρώνεται να προλάβει το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Θεραπεία έκανε και ο Τζάρεντ Χόμαν που τραυματίστηκε στον γοφό στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ