Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αλλάζει το κλίμα

"Πρώτη" επίσημη χθες για τον Βαγγέλη Βλάχο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με τον «αέρα» του νέου προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, ο Βαγγέλης Βλάχος, έκανε το ντεμπούτο του χθες στον αγώνα ενάντια στον Ηρακλή. Μπορεί το αποτέλεσμα που έφερε η ομάδα της Πελοποννήσου να μην ήταν το επιθυμητό, ωστόσο, ο αρχηγός Νίκος Λαζαρίδης, εκφράζει την πεποίθηση ότι θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα για τη συνέχεια. «Δεν ήμασταν καλοί σήμερα (σ.σ. χθες). Αυτό δεν σημαίνει ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, αν και θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την ισοπαλία μέχρι το τέλος. Με τον κ. Βλάχο, έχει αλλάξει το κλίμα και αυτό θα φανεί και στα επόμενα παιχνίδια με το αποτέλεσμα που θα πάρουμε».

Εν τω μεταξύ, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που θέλησε να εκφράσει τη γνώμη του για την έως τώρα πορεία του Αστέρα, ήταν και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος είπε: «Είναι ντροπή να μιλάμε για υποβιβασμό του Αστέρα Τρίπολης. Αν δείτε του παίκτες που έχει ο Αστέρας, δεν έχει καμία σχέση με τις ομάδες που κινδυνεύουν. Βέβαια, μας ανησυχούν τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, αλλά αυτό με την παρουσία και του καινούριο προπονητή να είστε σίγουροι ότι θα αλλάξει».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ