Ως τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Κόροιβου χαρακτήρισε ο προπονητής της ομάδας από την Αμαλιάδα τη χθεσινή κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Βασίλης Νιπεργιάλης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του χθεσινού ματς: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς (σ.σ. Βαγγέλη Ζιάγκο) για τα καλά του λόγια. Ήταν μεγάλο στοίχημα για εμάς η καλή φιλοξενία της ιστορικής ΑΕΚ και σίγουρα ο Κόροιβος πέτυχε σήμερα τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που υπερέβαλαν εαυτό.
Ουσιαστικά, ήταν το πρώτο τους παιχνίδι με κανόνες, καθώς είχαν παίξει την προηγούμενο εβδομάδα ένα καθαρά προπονητικό φιλικό. Η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε πολύ υψηλότερα επίπεδα απ" ό,τι περίμενα. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιδιά με προσωπικότητα και εγωισμό, στοιχεία που έβγαλαν στο γήπεδο και πήραμε το παιχνίδι. Η νίκη με την ΑΕΚ τελείωσε εδώ. Δεν θα ξανασχοληθούμε με αυτό το παιχνίδι. Αυτό που μας ενδιαφέρει πλέον είναι να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Θέλουμε να βάλουμε πολλά πράγματα ακόμα στο παιχνίδι μας. Σήμερα χρησιμοποιήσαμε λίγα και θα είμαστε βελτιωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα και την στηρίζει. Όλο τον κόσμο που βρέθηκε εδώ. Ευχαριστώ και πάλι τον κόουτς. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Πάλι παρατηρήθηκε το φαινόμενο σε ματς τελικό (εννοείται πως δεν θα πέρναμε το Κύπελλο) αλλά σε ματς χωρίς αύριο η ομάδα πάλι ήταν choker όπως λένε οι Άγγλοι. Και πριν βγουν οι διάφοροι να πουν για ροστερ να τους θυμίσω και περσυ που το ροστερ ήταν ουσιαστικά 2 κλάσεις πάνω απο τους υπόλοιπους πάλι κάναμε τα κρίσιμα ματς ντερμπυ και τα χάναμε! Φέτος που οι διαφορές είναι πιο μικρές και ναι μεν θεωρώ το ροστερ μας καλό για να πάρει την άνοδο αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να κάνει περίπατο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρειάζεται ΣΟΒΑΡΟ προπονητή! Ο Ζιαγκος καλό παιδί έκανε δουλειά στις ακαδημίες αλλά για την πρώτη ομάδα δυστυχώς δεν... Δεν γίνεται ο Καρύδας στα 35 του να μοιάζει με ντραγκιτς εναντίον μας. Αυτό έγινε και περσυ με τον 38 χρονο μπεχλιβανη του Ηρακλή για οποιον θυμάται. Χρειάζεται αμυντικό πλάνο η ομάδα μας!