Εννοείται και στη Νίκαια και στο σημερινό φιλικό με τον Ιωνικό ο λαός της ΑΕΚ θα είναι εκεί... Η ORIGINAL μάλιστα έστειλε και μήνυμα μέσω του λογαριασμού της στο facebook, τονίζοντας πως η συγκέντρωση θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια και από εκεί μαζικά θα μεταβούν στη Νίκαια.
"ΟΛΟΙ 16:30 στην Νεα Φιλαδέλφεια για να βρεθούμε κοντά ΤΗΣ ! Όπου κι αν παίζεις πάντα θα σε ακολουθώ ! R21", αναφέρει χαρακτηριστικά η ORIGINAL.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Pouthena oi gay gia Allh Mia fora
Gia auto pame epeidh tha mazeytoun
το νου σας στους gay μαγκες! απο χθες ακουγεται οτι θα μαζευτουν νικαια, πριν τον αγωνα το οικογενειακο τους με την ξανθη.
Ρε παιδιά περισσότερες πληροφορίες; Θέλω να πάω αλλα δεν εχω παρει εισιτήριο. Συνάντηση που; Στο γήπεδο; Με πουλμαν θα πάμε; Τιμές; ενημερώστε παρακαλώ.
με αεροπλάνο να χεις και διαβατηριο