Τις πρώτες εικόνες των εμφανίσεων του για τη νέα σεζόν έδωσε στη δημοσιότητα ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Και σίγουρα αυτό που συζητήθηκε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο λόγω των τελευταίων γεγονότων ήταν το λογότυπο του ΤΖΟΚΕΡ (του ΟΠΑΠ) που δεσπόζει στην θέση του βασικού χορηγού. Φαίνεται λοιπόν πως ο πρωταθλητής Ευρώπης δεν έχει την ίδια... ηθική με την ΠΑΕ Ολυμπιακός (γνωστή για τις... χαρές που έχει δώσει στην Ευρώπη) που τόνισε ότι για ηθικούς λόγους απέρριψε την χορηγία του ΟΠΑΠ. Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι όσο ισχύουν τα περί... αθέμιτου ανταγωνισμού που καταγγέλλει η ΠΑΕ λόγω της διπλής ιδιότητας του Δημήτρη Μελισσανίδη, ισχύουν στον ίδιο βαθμό και για την ΚΑΕ (όσο παίζει η ποδοσφαιρική ΑΕΚ στο ίδιο πρωτάθλημα με την ΠΑΕ ΟΣΦΠ, άλλο τόσο παίζει στο ίδιο και με την ...ΚΑΕ). Μάλιστα, αν δώσει κανείς προεκτάσεις στο θέμα, η ΚΑΕ είχε και έναν λόγο παραπάνω να... ενοχληθεί, αφού ο μπασκετικός Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του την Βασίλισσα ένα χρόνο νωρίτερα απ' ότι η ΠΑΕ ΟΣΦΠ την ΑΕΚ του Τίγρη. Εκτός και αν στην πραγματικότητα όλα αυτά που έγιναν ήταν απλά... μούτρα για την... αναμονή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καμμια σχεση το μπασκετ με το ποδοσφαιρο αλλο Αγγελοπουλοι αλλο ο ταδε ... και το κυπελλο ευρωπης το πηραν με το σπαθι τους και μπραβο τους !!!
Πολυ σωστα τα ειπατε νομιζω παιδια. Την ομαδα του μπασκετ του Ολυμπιακου την γουσταρω πολυ με οσα βγαζει στο γηπεδο και για οσα βγαζουν οι προεδροι του και ελπιζω συντομα να κανουμε αναλογη ομαδα κι'εμεις γιατι πολυ την απαξιωσαμε την ΑΕΚ. Το αλλο το κοκκινο σιχαμα του ποδοσφαιρου θα το γουσταρουν μονο κατι ανεγκεφαλοι παρτακηδες ταλιμπαν που συντομα θα μεινουν χωρις ενδιαφεροντα...προσωπικα προτιμω 1000 φορες την Γ απο το CL τους.
Αν υπηρχανε προεδροι σαν τους Αγγελοπουλους και στις ποδοσφαιρικες ομαδες δε θα ειχαμε τα σημερινα αποτελεσματα.Μπορει να μη χωνευω καθολου τους γαυρους αλλα η αληθεια να λεγεται.Προκειται για πολυ μετρημενους ανθρωπους και σοβαρους,που αγαπανε την ομαδα που υποστηριζουν χωρις πισωπλατες μαχαιριες στους αντιπαλους τους.Η παραμονη του σπονσορα ''οπαπ'' στον μπασκετικο ολυμπιακο δινει απαντησεις στον ποδοσφαιρικο.Εκει πρεπει να εστιασουν και να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σκεφτουν οσο μπορουν τεσπα,οι γαυροι τι φταιει.Το προβλημα τους ειναι,οτι εχουν μπολιασει τη λανθασμενη νοοτροπια μεσω του ποδοσφαιρου.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ............., ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ !!!
Και οι γαυροφυλλάδες τώρα σε τι θα προτρέπουν τον περήφανο κόσμο τους; Γυρίστε την πλάτη στον ΟΠΑΠ για το ποδόσφαιρο, γυρίστε μέτωπο για το μπάσκετ, γυρίστε κ... για τα υπόλοιπα. ΜΕΤΑΑΑΑΒΟΛΗ! ΜΕΤΑΑΑΒΟΛΗ! Κυβίστησις, ανακαβίστησις ΟΟΟΠΑ Ρε τι έχουν να τραβήξουν ... Σχιζοφρένειαααααααααααααααααα
Η Βασίλισσα θα πάρει καμιά χορηγία από τον ΟΠΑΠ μπας και δούμε άσπρη μέρα και στο μπασκετάκι;
ΑΥΤΗ
Ο ΤΙΓΡΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ.- ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΛΟΓΟ. ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΤΑΟΥΛΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ, ΤΥΠΟΥ ΛΕΒΑΔΙΑΚΟΥ. ΣΟΥ ΛΕΝΕ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΑΠ' ΕΞΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΚΗΤΗ (ΝΟΜΙΖΩ) ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΑ 2,.. ΕΚΚ € ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΔΗΛ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
Στο μπασκετ πηρανε δυο ευρωπαικα με την αξια τους και μπραβο! Δεν ηταν στημενα!Ειπαμε μην γαβροποιη8ουμε κιολας.Το λεω εγω που μισω αυτην την ομαδα σαν τα σκατ@ μου!!!!