Στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ θα βρίσκεται ο Γκάρεθ Μπέιλ σύμφωνα με τον Κάρλο Αντσελότι ο οποίος πρόσθεσε πως ο Ουαλός μεσοεπιθετικός θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα εξέφρασε την πρόθεση του να τον βάλει στο δεξί άκρο της επίθεσης.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα της 4ης αγωνιστικής, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Θα βρίσκεται στην αποστολή και θα παίξει. Δεν ξέρω αν θα τον χρησιμοποιήσω στην αρχική ενδεκάδα, αλλά σίγουρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Έχει μεγάλη θέληση να αγωνιστεί, παρότι δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης".
Για τον Καρίμ Μπενζεμά, ο Αντσελότι δήλωσε: "Μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά. Έχει πετύχει δυο γκολ σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ στο ενεργητικό του έχει και δυο ασίστ".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
