Τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων της ΑΕΚ έγιναν σε ειδική εκδήλωση. Η πρώτη εμφάνιση είναι κίτρινη με μαύρη λεπτομέρεια στον γιακά και υδατογράφημα με τον Δικέφαλο αριστερά κάτω. Μαύρη και με διαφορετικό σχέδιο η δεύτερη εμφάνιση η οποία έχει επίσης τον Δικέφαλο. Τέλος παρουσιάστηκε και η εμφάνιση του τερματοφύλακα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ..ΜΠΡΑΒΩ ΤΙΓΡΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΦΑΝΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ..ΜΠΡΑΒΩ ΤΙΓΡΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΦΑΝΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα μόνα όμορφα στοιχεία είναι ο συνδυασμός κίτρινου - μαύρου και ο Δικέφαλος. Πραγματικα μου φαίνεται χάλια. Νομίζω ότι πρέπει να μονιμοποιηθεί η απλή ριγέ που φορέσαμε το 2002 - 2003
ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ SUPER ΣΤΗΝ S.L. ......AEKAPA .!!!!!!!
ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ? ΜΟΝΟ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ?
Μια χαρά είναι οι φανέλες παιδιά μην τρελενόμαστε....Μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι έτσι όπως είναι οι φανέλες βοηθάνε στην καλύτερη προβολή των χορηγών.....
sostos
εχετε δει τις πορτοκαλι της ΡΕΑΛ ; χαχαχα , κριμα γιατι θα την φοραει η αγαπη μου , αλλα δεν πειραζει επανω του θα δειχνει εκπληκτικη
exoume ksenerosei me fanela polu katoteris ton prosdokion mas kai oaka pali to mono pou emeine einai ta sxedia gia ton nao...proseuxome..!!!!!!!!
epeidi krazete legontas gia G ethniki kales einai k gt asxoliomaste me tis faneles ti eimaste modistroi?tha sas apantiso loipon...!!!ekei stin puma exoun provlima?den mporo na katalavo afou vazeis enan anthropo na sxediasei kt gt na min einai oraio?ego stin douleia mou pantos prospatho auto pou prosfero na einai oso kalutero mporo na to kano allios apogoitevome apo ton eauto mou k an den m aresei kati to kano aptin arxi..meta pame sto kommati oti einai san putzames kai den uparxei periptosi na pame na agorasoume kati tetoio opote xanei lefta kai i puma kai i A.E.K eno an vgazane kati oraia tha eixan kerdos..den tha dinan pio polla xrimata gt ta ulika tis fanelas einai idi kala apla tha itan pio omorfes den tha tous kostize kati sto na to kanoun alla autoi ekei to kitsario tous..me tou termatofulaka eklapsa apta gelia pragmatika xaxaxaxa
καλά δεν το καταλάβατε ακόμη ότι ο τίγρης την φανέλα έκπληξη την αφήνει για την SUPER LEAGUE, για την κατάκτηση του τίτλου? νέο γήπεδο - τίτλος - επιστροφή.
ΑΠΛΑ ΧΑΛΙΑ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟ PUMA ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΞΑΝ???ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΙΣ KAPPA ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΝΤΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ....ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ
αν μου επιτρεπεις ,μαλλον τα φραγκα κοιταξαμε πιο πολυ και πηραμε την πουμα ,κατα τ αλλα συμφωνω οτι ειναι χαλι ,εγω λεω οτι ειναι η χειροτερη σ ολη την ιστορια του επαγγελματικου ποδοσφαιρου ,τοσο χαλια ,ειδικα γιατι λεγανε πολλα και περιμεναμε κατι ξεχωριστο ,σχεδον πιστεψαμε οτι αντι για πουμα σηματακι θα ειχε τιγρεις.Τες πα οπως λενε ολοι σημασια εχει η ομαδα.
Τουλάχιστον είναι πιο ωραία από την περσινή με το πένθος... Πάντως δικέφαλους και αγιοσοφιές κλπ δεν θα δούμε ποτέ στην φανέλα, η ουέφα έχει απαγορεύσει τα σύμβολα, μόνο το μικρό σήμα στην καρδιά ή στο στήθος επιτρέπεται
αν μου επιτρεπεις , αυτο δεν ισχυει για το ερασιτεχνικο ,απ οτι εχω διαβασει ,στην γ μπορεις να βαλεις οτι θελεις
Αυτά είναι μούφες. Η Rijeka από την Κροατία στο ματς με τη Στουτγάρδη είχε στις φανέλες τις έναν τεράστιο ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ. Το έβλεπα και δεν το πίστευα, είχα ακούσει κι εγώ αυτό με την "απαγόρευση" της ΟΥΕΦΑ. http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00596/rijeka2_596622S1.jpg
Τον Fujitsu πότε τον πήραμε;; :P Πολύ διαφήμιση ρε παιδάκι μου...
απ οτι ξερω ,δεν επιτρεπονται ονοματα στην γ εθνικη ,γι αυτο εχει διαφημηση κι εκει
Επιτελους τα ονειρα μιας ζωης εγιναν πραγματικοτητα!!!!!!Τετοια εμφανιση δεν εχει σχεδιαστει παγκοσμιως και το καλυτερο ειναι τα 20 λιονταρακια που την περιδιαβαινουν Puma-κορυφη...
Πιστεύω κοντράρεται άνετα με την περσινή για το ποια είναι χειρότερη... Νομίζω ότι όλοι απογοητευτήκαμε όχι τόσο για το πως είναι η φανέλα αλλά για το πως την περιμέναμε τώρα που έχουμε Μελισσάν και ακούγαμε ότι μπορεί να έμοιαζε μ ' αυτή του 94. Υ.Γ. Μόνο εγώ δεν βλέπω πουθενά το καταραμένο υδατογράφημα ή να αλλάξω γυαλιά??? :P
Καλη ειναι , να ειναι κ γουρικη
Από την στιγμή που είναι φανέλα της ΑΕΚ είναι ωραία. Δεν πάμε για επίδειξη μόδας. Στις μάχες σημασία έχουν τα σύμβολα και τα χρώματα. Τα υπόλοιπα είναι παπαρδέλες των marketeer. Καλά να είμαστε εγώ θα αγοράσω και αυτήν και την επόμενη. Για να μην ξεχάσω ποτέ την πορεία της αναγέννησης της ομάδας. Τις καταστροφές πρέπει να τις θυμόμαστε για να μαθαίνουμε.
Μπραβο ρε αδερφε!!
moskiv 71 ----- ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ .!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
προς moskiv71 Μακράν το καλύτερο σχόλιο που διάβασα γι αυτό το άρθρο.Μπράβο σου, έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε όσοι α γ α π ά μ ε την ΑΕΚΑΡΑ. Και πάλι μπράβο!!!!
moskiv71 +++1924000000000000000000000
Καλούτσικη!! Απο την περσινή πολύ καλήτερη!!
Για τη Γ εθνικη μια χαρα ειναι, σιγα μη βαλουμε και τα καλα μας για τις αλανες της Ελλαδας. Κοψτε τη γκρινια και γινετε ρεαλιστες μερικοι, απο του χρονου θα καταλαβουμε που παει η δουλεια
Μόνο εάν του χρόνου την τροποποιήσουν σημαντικά προς το καλύτερο. Γιατί δεν νομίζω να κλείσαμε την Puma με συμβόλαιο μόνο ενός έτους...
KAPOIOS EGRAPSE PWS H FANELA TOU TERMATOFYLAKA EINAI SAN MPITZAMES KAI TOU APANTW: TIN NA THN KANH TIN STOLH AFOU 90 LEPTA THA KOIMATE STO GYPEDO? MONO FANELA NA LERWNH? EXEI EKSODA H MPOUGADA FORTSA AEKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
πολυ ψηλα απο την καρδια ρε φιλε μου το σημα.....στον ομο το βαλανε........ και το ΤΖΟΚΕΡ τεραστιο μπορουσαμε και πιο μικρο!
Τις περίμενα πολύ πολύ καλύτερες...δε μου άρεσαν... αλλά Δε πειράζει !! Στόχος μας είναι ένας... να ξαναπετάξουμε ψηλά !!! εκεί που γεννηθήκαμε.
κυριε μελισσανιδη σας παρακαλω καντε και καμια 40ρια χιλιαδες μεταγραφες φιλαθλων-οπαδων γιατι με αυτους που εχουμε δεν παμε καλα.....εστω και απο το πακισταν!! μια τους φταιει που βαζει χρηματα ο παπας για το γηπεδο, μια που εχει σχεση ο μπαγεβιτς με την ομαδα ,- αφου τοτε μας πουλησε και πηγε στον ολυμπιακο- μια οι παιχτες και το προπονητικο τιμ που ειναι αμπαλοι, μια το τμημα σκαουτινγκ , μια ο τροχανας και μια ο ψωμιαδης...... ΝΑΙ απο τη γ' εθνικη ξεκιναμε αλλα θελουμε τσαμπιονς λιγκ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φετος οχι μετα απο 2 -3- 5 χρονια!!! ΦΕΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ δεν αντεχω αλλο λεμεεεεεεεε!!! π.ς ξεχασα το νικολαιδη και τον αδαμιδη καιι τον γιατρο και τον κτηνιατρο και αυτον που ποτιζει τα γηπεδα στο προπονητικο! ολοι αυτοι μαζι με το νοτια φταινεεεεεεεεε! βαλτε τους φυλακη!!!
1000 FORES KITRINH KAI KOURELIASMENH PARA KOKINH KAI SIDEROMENH MIA XARA EINAI - EMENA MOU FTANI TO KITRINOMAURO ARKH NA GRAFEI AEK AEK AEK AEK AEK AEK AEK FORTSA AEKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
σαν πυτζαμα ειναι.....η μαυρη ειναι λιγο πιο ωραια....εγω παντως απογοητευτηκα,περιμενα κατι εντυπωσιακο....ποτε επιτελους θα επαναφερουμε τον δικεφαλο στην φανελα?
afto lew! san pytzama
nicolas thessaloniki Ναι πραγματι θα γινουμε ρεζιλι στο Μπερναμπεου και στο Αλιανζ αρενα που θα παιζουμε του χρονου,υπαρχουν πιο σοβαρα θεματα αν θελετε να βγαλετε τις ξυνιλες σας, ελεος
σωστος...φανελες ειναι, ηρεμηστε λιγο...
Σωστός!! Καλό είναι φίλε Atzamidis21 να λέει ο κόσμος τη γνώμη του, αλλά κάποιοι εδώ μέσα το έχουν παρακάνει διότι μάλλον είναι πολύ πιτσιρικάδες και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η φιγούρα..Τρέντυ εμφανίσεις κ.λ.π.. Λες και θα παίξουμε ΤΣ.Λ και θα χάσουμε π.χ. Ιάπωνες οπαδούς από την άσχημη φανέλα, και ο βάζελος που έχει την τρέντυ-ριγέ θα αποκτήσει fans σε όλη την Ευρώπη...??χαχαχα! Στο γαυρο-σάιτ Sport24 σχολιάζουν κάτω από το άρθρο για τη νέα φανέλα της ΑΕΚ με λόγια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του στύλ "οι τσιγγάνικες φανέλες για τσιγγάνους" και άλλα τέτοια..Και οι ΑΕΚτζήδες αντί να κοιτάμε αγωνιστικά θέματα, προοπτικές, διαρκείας, γηπεδο κ.λ.π ασχολούμαστε με μπαρούφες και χάνουμε το νόημα! Η φανέλα έχει σήμα τον Αυθεντικό Δικέφαλο Αετό και ασχολούμαστε με τη μαύρη λεπτομέρεια που είναι λίγο λοξή.., με το υδατογράφημα που δε φαίνεται..,με το ράψιμο του εμβλήματος λίγα εκατοστά πάνω και άλλα τέτοια..Εκτός από προπονητές και πρόεδροι τις εξέδρας τωρα θα γίνουμε και ΜΟΔΙΣΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΞΈΔΡΑΣ?? ΑΕΚ είστε ρε, καταλάβετέ το!!
μια χαρα ειναι οι φανελες..στο κατω κατω γ εθνικη θα παιζουμε τι θελετε..αν κ ακομα κ α εμενα δν θα με χαλαγαν..απλα εχω μια απορια..το υδατογραφημα απ οτι ξερω φαινεται οταν το φωτιζει κατι απο πισω..εκει που παρουσιαζαν την φανελα δν μπορουσαν να το φωτισουν να βλεπουμε και τν δικεφαλο ?
Ti Σκ@@@ έχετε ΠΑΘΕΙ??? Σήμερα ο άλλος μίλησε και έχει κάνει τους λιμανίσιους να αφρίζουν και ΕΣΕΙΣ ασχολείστε με το εαν η φανέλα,που θα την φορέσουμε μια χρονιά.ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ???
afto lew! san pytzama
kalyteri apo tin persini einai...
Kala re plaka kanete ?akoma kai me tis faneles provlimata exetai?mia xara emfaniseis einai!!!oi adidas stin A....
Μου φέρνει σε εμφάνιση ομάδας βόλεϊ, μόνο εγώ έχω αυτή την εντύπωση;
Οπως είχε πει και ο Κλίντ Ήστγουντ στον επιθεωρητή Κάλαχαν, "η άποψη είναι σαν την κ.......α, ο καθένας έχει από μία". Ψυχραιμία αδέλφια. Δεν γίνεται να αρέσει σε όλους ή να μην αρέσει. Αυτό που μετράει είναι το πόσα έσκασε η Puma για να πάρει τις φανέλλες. Κακά τα ψέμματα, έτσι γίνεται πια και μακάρι του χρόνου να βρεθεί άλλη εταιρία να χώσει πιο πολλά χρήματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χωρίς ονόματα στην φανέλα δεν προβλέπεται μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο. Άσε που θα έχει και τη λέζα "η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φανέλα της Γ' Εθνικής"
den me trelainoun...
den me trelainoun...
Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Η
Η Μαύρη μου αρέσει πολύ, η Κίτρινη μόνο στα μανίκια και τους ώμους. Αυτή η μπλε όμως με το "σκατουλί" πέτο και την καφέ και ασπρη ρίγα που ξεκινά από το λαιμό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΜΗ ΦΟΡΕΘΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!
τελικά είναι η ίδια που είχε διαρεύσει πριν ένα μήνα περίπου.. τίποτα ιδιαίτερο, προσωπικά δεν μ'άρεσε.. κάτι ακόμα.. που είναι το υδατογράφημα που λέγανε; δεν φαίνεται κάτι στις φωτογραφίες.. προς PUMA: απλά βγάζει άσχημες εμφανήσεις.. πάντα έβγαζε και θα βγάζει.. δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό!! Σε δυο χρόνια ελπίζω να περάσουμε στην Nike!
Η Κίτρινη,η κίτρινη,μόνο η κίτρινη,η μπλέ είναι για τα μπάζα.Η μαύρη τρώγεται.
ερωτηση για οποιον ξερει.. φετος οι αριθμοι των παικτων θα ειναι απο το 1-11 για οσους παιζουν βασικοί καθε φορα λογω Ερασιτεχνικου πρωταθληματος ή θα εχει ο καθε παικτης δικο του νουμερο;
οχι φιλε, δεν θα εχει ο καθενας δικο του νουμερο για φετος.
Δε θα πω οτι μ αρεσει η καινουργια εμφανιση αλλα δε μπορω να τη πω χαλια οπως μερικοι φιλοι.Ειναι μια συμπαθητικη εμφανιση και καλυτερα ετσι τη φετινη σεζον.Τα ωραια θα ειναι σε 2 χρονια. Οσο για τις διαφημισεις που λετε οτι ειναι πολλες εγω θα πω οτι και λιγες ειναι.Μαλιστα με χαροποιει οτι σοβαρες εταιρειες ενδιαφερθηκαν μετα απο τοσο καιρο απαξιωσης της ομαδος. Σε 2 χρονια και στα βρακια των ποδοσφαιριστων θα βαλει ο Τιγρης,,,θα τους ρουφηξει τα ευρωπουλα οσο δε παει. Το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υδατογραφημα δε διακρινω που λενε οτι εχει η φανελα και ανυσηχω πολυ για τα ματια μου.Ωρα για εξετασεις θαρρω.
θα συμφωνησω και εγω με αυτα που λενε και οι περισσοτεροι φιλοι....για την γ' εθνικη ειναι καλη...προσωπικα με αφηνει αδιαφορα και περιμενω πως και πως τη νεα εταιρια απο του χρονου...
Καλη ειναι, αλλα του τερματοφυλακα στην αρχη την περασα για πιτζαμα!
Αν δε κανω λάθος είναι σχεδόν ίδια με μια που είχατε βγάλει πριν απο καιρο που την πουλούσε κάποιος στο ebay.. Τοτε την κράζαμε όλοι..... Τεσπα.......
Αν δε κανω λάθος είναι σχεδόν ίδια με μια που είχατε βγάλει πριν απο καιρο που την πουλούσε κάποιος στο ebay.. Τοτε την κράζαμε όλοι..... Τεσπα.......
Αυτή η Puma δεν θα μάθει ποτέ να σχεδιάζει φανέλες...ΠΟΤΕ ομως
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΟ nike ..ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑ ΑΕΚΑΡΑ
......................
Δεν εχω παραπονεθει για τιποτα ρε παιδια αλλα μη λεμε οτι θελουμε σεν ειναι εμφανιση αυτο το πρααγμα..Δεν βλεπεται πως το λενε ρε παιδι μου?Αυτη η δικαιολογια για γ εθνικη δεν υπαρχει..Δεν ειναι ροστερ φανελα ειναι αλιμονο..
ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ...ΑΛΛΑ ΔΕ Γ@ΜΙΕΤ@Ι, ΕΔΩ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ??? Υ.Γ. ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η Puma για μια ακομη φορα αποδεικνύει ότι φτιάχνει άσχημες εμφανίσεις..έφυγε του σχεδιαστή μια μολυβιά στο λαιμό και την έκανε εμφάνιση..επίσης το σήμα είναι πιο κοντά στον ώμο παρά στην καρδιά..
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΔΗΛΑΔΗ?ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ?
συμφωνω μακραν οι ωραιοτερες με τον δικεφαλο να φανταζουν καποτε, σε επιανε δεος,τι να πεις τωρα? να γκρινιαξουμε και για τη φανελλα αστο καλυτερα........................
Mono I mayri kati leei. Oi alles...
@aek365.gr Ξερουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμες απο τις μπουτικ και απο το aekshop.gr? Επισης ξερουμε τιμες? Ευχαριστω!!!
Η μαύρη κάτι λέει. Τα άλλα απο αδιάφορα εώς κακάσχημα !
ποσο ΑΕΚΑΡΕΣ εχουμε γινει??και καλα οι μικροτεροι με αυτα και αυτα (ολη τη προπαγανδα τοσα χρονια,ολα τα ψευτικα πρωταθληματα,ολα τα δικα μας λαθη)ξεχασαν τη σημαινει ΑΕΚ..οι παλαιοτεροι που ειναι?? Ειναι μια φανελα με τον γνησιο δικεφαλο πανω..ΤΕΛΕΙΑ..Μονο αυτο αρκει.. εδω μας εχουν κυρηξει τον πολεμο οι βολεμενοι και εμεις ασχολουμαστε αν ειναι εντονο το κιτρινο,αν εχει πολλους οι λιγους χορηγους κλπ κλπ κλπ Ξυπνηστε!!!!!αυτα μας φαγανε τοσα χρονια αλλα ΑΡΚΕΤΑ..ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ..Μας ΑΡΕΣΕΙ και παμε παρακατω...δεν μας αρεσει παμε παρακατω...οσοι δεν προλαβαν,δεν εμαθαν κλπ τι σημαινει μελλισανιδης ας το κανουν..ας ρωτησουν..ας δουν τι γινετε στο λιμανι και τι πανικο εχουν για να κανουν τετοιο πολεμο ακομα και τωρα που ειμαστε γ εθνικη.. η ΑΕΚ ειναι δυνατη σημερα και πρεπει να επιστρεψει οσο πιο ενωμενη και δυνατη γινετε αυριο..μην ξαναδωσει κανεις τροφη για γκρινια χωρις σημαντικο λογο.. εχουν περασει σχεδον 20 χρονια απο τοτε που πανυγιριζα σαν παιδακι το 3ο σερι πρωταθλημα και ξερω καλα μεσα μου πως αν ειμαστε ΟΛΟΙ κοντα στην ομαδα με εντονο τροπο θα τα ξαναζησω..σταματηστε τη γκρινια λοιπον και παμε ολοι μαζι..Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε !!! ( Sorry για το μεγεθος του κειμενου αλλα εχω σκασει με τους αεκαρες που ολα τους χαλανε..ελεος πια)
O Fujitsu με το 21 στην πλάτη είναι καινούριος παίκτης ?
Πολύ μάπα το καρπούζι. Κρίμα την αναμονή και τη νέα αρχή. Πέρα από το θέμα της γ' εθνικής κτλ, κτλ, αναρωτιέμαι αν δεν προβληματίζονται για το γεγονός ότι μια αντικειμενικά μέτρια και αδιάφορη φανέλα δεν πρόκειται να πουλήσει τίποτα;
Πολυ ωραιες!!! Μονο του τερματοφυλακα με χαλαει λιγο, Επισης νομιζω οτι το εθνοσημο δεν πολυκολαει σε αυτο το σημειο, καλυτερο θα ηταν στα μανικια!
Mono I mayri kati leei. Oi alles...tsampa I anamoni. Kai ayta ta idatografimata pou legane toso kairo; apogoiteysi
Ήπια όπως αρμόζει στη φάση που βρισκόμαστε. Αναγεννιόμαστε και τα "καλά" μας θα τα φορέσουμε στη SL όταν θα μπούμε στο Ναό! Στα + το Εθνόσημο φάτσα-κάρτα και το υδατογράφημα του Δικεφάλου. ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!!!! Btw αρχίσαν τα όργανα με τον Πόλντο και μ'αρέσει πολύ!
ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ..ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!
Ταπεινή μου άποψη, και μη θέλοντας να φέρω εντάσεις, δοιχόνιες και διαφωνίες (απόψεις είναι άλλωστε), είναι η χειρότερη εμφάνιση όλων των εποχών, με μίλια μακριά από την προτελευταία... χ-ά-λ-ι...
de mou aresei ka3olou. ligi fantasia parapanw i3ele
Mages,,, metagrafi MPAAAAM i AEK... PIRAME TON FUJITSU KAI THA FORAEI TO NOUMERO 21!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελπίζω κάποια στιγμή η ομάδα να δώσει βάση και στις απόψεις των φιλάθλων της, όχι για θέματα τακτικής μεταγραφών κτλ αλλά σε θέμα Marketing. Δεν γίνεται η πλειοψηφία των φιλάθλων της ΑΕΚ να έχουν απηυδήσει με την Puma όλα αυτά τα χρόνια και να πηγαίνεις πάλι εκει....και να παρουσιάζει αυτό το έκτρωμα....δεν θέλουν να έχουν έσοδα απο τις πωλήσεις του Merchandising?????Πραγματικά ακατανόητο....
XALIA TOU TERMATOFYLAKA
ΟΜΟΡΦΗ.
ανταξιες για Γ' Εθνικη. Αν ανεβουμε στα σαλονια θα βγουν οι καλες! Πανηγυρι με τοσες διαφημισεις, αλλα και μαγκια να εχεις τοσους χορηγους οντας στην Γ κατηγορια την ωρα που οι αλλοι το πολυ να εχουν μια κεντρικη που να λεει "Moto Καραμανος 14χλμ...¨ Η μαυρη μονο σωζεται και αυτη για φανελα προπονησης.
Νορμαλ η φανελα. Απλα ΟΚ. Αλλα αλλου ειναι τα σημαντικα. Η ΑΕΚ χρειαζεται ΟΛΟ το κοσμο της συσπειρωμενο γυρω απ την ομαδα, γιατι τωρα που παει να ξανα-σταθει στα πόδια της, οι διαφοροι Λαγο-Γκεη θα της κανουν συνεχη πολεμο. Ενωμενοι και συσπειρωμενοι γυρω απ την ΑΕΚ σε ολα τα επιπεδα, ειμαστε ο φοβος και ο τρομος τους. (...)
για ενα χρονο εκανε συμφωνια ο τιγρης με την puma χαλαρωστε επιτελους....
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA O KAΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ....................ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ........ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!!.....................ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΕΚΑΡΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΜΑΣΤΕ!!........................
ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΔΑΚΡΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,ΕΓΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΩΡΑ Η ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ,ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΙΜΠΕΛΟ!!!!
χωρίς φαντασία η όψη της κίτρινης, δεν είδα την πλάτη μηπως είναι ολόκληρος ο δικέφαλος. θα μπορούσε να έχει γινει καλύτερη, όπως και να έχει το θέαμα και οι νίκες μετρουν
Όλα καλά και άγια με Τίγρη αλλά οι επιλογές όσον αφορά την εικόνα της ομάδας είναι επιπέδου δεκαετίας '80. Να πω για τα μπάνερ "Ερχόμαστε"; Για το πούλμαν με τη φωτογραφία(!!!) δικέφαλου; Για την τρίτη εμφάνιση με τα 10 χρώματα; Επίσης καλοί οι χορηγοί αλλά έτσι όπως πάει το πράγμα σε λίγο θα είναι σαν χαρτί περιτυλίγματος η φανέλα! Τίγραρε, δώσε το λογαριασμό μας σε ένα σοβαρό και μεγάλο γραφείο και άστο πάνω τους! 2013 εχουμε!
Με χαροποιεί το γεγονός ότι έχουμε τόσους χορηγούς. Ακόμα και στο σορτσάκι.
ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ 3 ΕΤΗΝΙΚΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ.
ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΠΟΥΣΙΣΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ?ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ INTERSPORT ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ?ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ
ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ 3 ΕΤΗΝΙΚΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ.
λιγα πράγματα...... σαν την κλασσικη κιτρινόμαυρη με ριγα δεν θα είναι καμία, άλλωστε όπως εγραψε ενας φίλος καλυτερα που ειναι ψιλοχαλια η εμφανιση μας στην Γ για να ξεχαστει γρήγορα.... Απο χορηγους καλά πάμε Fujitsu, Lancia, carrefour
ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΔΑΚΡΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,ΕΓΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΩΡΑ Η ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ,ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΙΜΠΕΛΟ!!!!
ΛΟΙΠΟΝ!! ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ!! ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ FUJITSU ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ LANCIA ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ , NTIZAINATH ΦΑΝΕΛΑ!! Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΩΓΕΤΕ!!! ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ NIKE!!
Ιδανική για το κόψιμο ξύλων...
Για την εταιρεια που τις φτιαχνει και για την κατηγορια που θα παιζουμε ειναι κατι παραπανω απο μια χαρα...για οσους κολλανε στα στυλιστικα,ας κανουν τον κοπο να μετρησουν τους χορηγους σε φανελλα και σορτς ομαδας που θα παιζει FL2... Τιγρη,ξεκινα την αντεπιθεση σ'ολα τα μετωπα,ηδη ερχονται κυματα...κακοσμιας απο τον Φαληρικο ορμο!!
λιγα πράγματα...... σαν την κλασσικη κιτρινόμαυρη με ριγα δεν θα είναι καμία, άλλωστε όπως εγραψε ενας φίλος καλυτερα που ειναι ψιλοχαλια η εμφανιση μας στην Γ για να ξεχαστει γρήγορα.... Απο χορηγους καλά πάμε Fujitsu, Lancia, carrefour
με αφηνει αδιαφορο η φανελα που θα φοραει η αεκ στην γ εθνικη.οσο πιο ασχημη τοσο το καλυτερο.θα ξεχαστει πιο γρηγορα.
το μονο ωραιο και πρεπει να το κρατησουν ειναι το χρωμα.ειναι ωραια αποχρωση του κιτρινου.
ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑΑΑΑΑ,τελικα ηταν αυτη που ειχε διαρευσει στα σαιτ......το μονο ωραιο ειναι το σημα .Η χειροτερη μακραν ολων των εποχων για μενα ,ειδικα η τριτη η μπιτζαμα...ο τιγρης λεγανε τις σχεδιαζε και ιστοριες .Το περιμενα απο την πουμα οτι θα ηταν χαλια...τες πα το πιο σημαντικο ειναι η ομαδα ,γιαυτο ας κοψω την γκρινια εδω.
koukouskor - MOΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ Ο ΤΙΓΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΜΕΣΑ... ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ Ζητα ΕΛΛΑΣ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ!!!
Θα προτιμούσα να είχε τυπωμένο ένα μεγάλο δικέφαλο αετό στο στήθος και ο χορηγός να είναι χαμηλά στην κοιλιά.
μια χαρα ειναι το μονο που με χαλαει ειναι οτι το σημα επρεπε να ειναι πιο χαμηλα. στη θεση της καρδιας. αλλα μαλλον ετσι ειναι οι συγχρονες
Περιμεναμε τοσο καιρο για να δουμε αυτο????ΑΕΚ ειναι κατι διαφορετικο και στις εμφανησεις δεν το ειδα!!!!
Οχι ασχημη, αλλα δε θα σκεφτομουν να την αγορασω ουτε στις εκπτωσεις. Απο την Pume δε θα μπορουσαμε να περιμενουμε πολλα περισσοτερα. Αλλα μικρη σημασια εχουν αυτα. Η Puma εκανε την καλυτερη ππροταση στην ΑΕΚ και καλα εκανε ο Μελισσανιδης και συμφωνησε με αυτην.
Οχι ασχημη, αλλα δε θα σκεφτομουν να την αγορασω ουτε στις εκπτωσεις. Απο την Pume δε θα μπορουσαμε να περιμενουμε πολλα περισσοτερα. Αλλα μικρη σημασια εχουν αυτα. Η Puma εκανε την καλυτερη ππροταση στην ΑΕΚ και καλα εκανε ο Μελισσανιδης και συμφωνησε με αυτην.
ΤΙ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΚΟΜΑ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ PUMA ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.. ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
mmmm malista.... kai pou einai o Dikefalos? kai pou einai to Kati Diaforetiko? kai pou einai to ydatografima!!! tespa.. MAPA pali mou kanei apo autes tis fwtografies.. na doume....
υδατογραφημα εχει η κιτρινη...
καπου διαβασα οτι εχει υδατογραφημα κατω αριστερα αλλα δεν το βλεπω ... :/
Κακή. Πολύ κακή. Εκεί που παζαρεύαμε με Nike και Adidas, τις αφήσαμε για αυτό;;; Το 21 στη 2η φωτό τι είναι; 8bit;
Τελικά ο τύπος που είχε ανεβάσει την φανέλα στο ebay μια χαρά μας τα έλεγε... αυτή την απαίσια φανέλα θα φοράμε φέτος...η περσινή κλάσεις ανώτερη.. απογοητεύτηκα. Ελπίζω αυτές τις πιτζάμες που μας κάνει η puma καθε χρόνο να μην τις έχουμε και στην Α' οταν θα ανέβουμε. Έλεος πια. Και πραγματικά μια απορία έχω.. αυτή η φανέλα είναι ειδικά για την AEK? Αν ναι τότε ενα μεγάλο μπράβο στον σχεδιαστή και ένα μεγαλύτερο σε αυτόν που την ενέκρινε. Ξεχειλίζει γούστο απο τα πατζάκια σας..
Δεν με ενθουσίασε. Περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Γενικά η PUMA, ποτέ δεν μου άρεσαν οι φανέλες που έκανε.
η χειρότερη φανέλα απ'όσες θυμάμαι τα τελευταία 25 χρόνια. - τα νούμερα τα έφαγε ο σκόρος;
Αφού δεν είναι Νike ή Kappa, δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο..
για το τμημα χαντμπολ καλη ειναι...οτι να ναι.
παγερα ακομψη και αδιαφορη - οπως ολες οι εμφανισεις της puma... ουτε καν σικατες οπως της adidas δεν ειναι...
ΤΡΩΓΟΝΤΕ. ΠΟΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.. ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ , Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΤΑΝ ΚΟΜΠΛΕ
του τερματοφυλακα ειναι χαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kalh mou fenetai
AAAAAAAAAAXXXX!!!!!!.....με τν καημο θα μεινουμε να δουμε τν δικεφαλο και παλι στην φανελα.....απλα συμπαθιτικη
ΑΣΧΗΜΗ
kalh mou fenetai
Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει..
could be better
συμπαθητικη η μαυρη...
ωραιες.