Είναι κοινός αποδεκτό ότι τα συνθήματα των οπαδών της ΑΕΚ είναι πάντα ευφάνταστα και... πρωτοποριακά. Ένα νέο, που ακούστηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ, προδιαγράφει τη μοίρα της Ένωσης σε αυτή την περιπλάνηση, αλλά και των αντιπάλων της στο κοντινό μέλλον: ««ΑΕΚ ολε ολέο, στην Γ' θα το λέω, στη Β' δυνατά θα τραγουδώ, σε ένα δυο χρονάκια ερχόμαστε μ@ν@κια, να προσκυνάτε μέσα στο Ναό»!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΗΝΕΣ ΘΥΡΕΣ ΜΕ ΤΑ 10€ ΑΔΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ-ΝΤΑΚΟΛ-ΠΛΑΤΕΛΑΣ-ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ(ΜΕ ΕΞΑΡΣΕΙΣ) ΞΕΧΩΡΗΣΑΝ
den htan dunaton na exei pshla diarkeias kai xamhles times eishthriwn, 8a htan sa na koroideue emas me ta diarkeias... meta apo pl kairo phra k egw neaniko st 15 k milaw twra ek tou asfalous... lathos kinhsh ta pshla eishthria alla pisteuw pws twra den uparxei kamia dikaiologia na mn ginei to ghpedo... upomonh 2 xronia g na tin xanadoume tin AEKara mas ekei p ts axizei kai upomonh to polu mexri to pasxa gia tis boulntozes!!!!!!
Που τις είδες άδειες; 1-35-3 ήταν γεμάτες. Ο κόσμος απο την 3 πηδουσε και πήγαινε στην 9. Για αυτό δεν έβλεπες γεμάτες μερικές. Προσωπική μου γνώμη απο οτι έχω καταλάβει ο Μελισσανίδης δεν θέλει να πηγαινει πολύς κοσμος στο γήπεδο. Δεν δικαιολογείτε αλλιώς 10 ευρώ για φιλικό αγώνα.
καταρχας αν ειχε 5000 κοσμο οπως διαβασα καπου δεν νομιζω οτι ηταν λιγοι για φιλικο αγωνα 3 λογους μπορω να σκεφτω γιατι δεν πηγαν παραπανω 1} τη τριτη παιζει η εθνικη στο καραισκακη που σημαινει οτι η εθνικη και το επισημο ματς ειναι πρωτεραιοτητα 2} ο σεπτεμβριος ειναι παντα ο δυσκολοτερος μηνας, οποιος γυρισε απο διακοπες βρηκε λογαριασμους απληρωτους συν εγγραφες σε φροντηστηρια συν σχολικο εξοπλικσμο, ειναι ο πιο δυσκολος μηνας οικονομικα οποτε εμειναν σπιτι σε συνδιασμο με τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγωνα μπασκετ εθνικης τουρκιας 3} γιατι πολλοι περιμεναν οτι θα φαμε πολλα, ομαδα που παιζει ευρωπη επιπεδου σουπερ λιγκας
Αρχές Σεπτέμβρη πρώτο επίσημο φιλικό στην έδρα μας που θα έπρεπε το γήπεδο να έχει πάνω 30.000 κόσμο…. Ναι τα εισιτήρια είναι ακριβά για την εποχή ανέχειας που ζούμε, για την κατηγορία που παίζουμε και για την ταλαιπωρία που ζούμε και θα ζούμε με την κατάντια της ομάδας μας. Να το πάρουν χαμπάρι οι έχοντες και κατέχοντες στην διοίκηση και να μην στηρίζονται στην τρέλα του κάθε Aεκιτζή να πληρώνει το μάρμαρο κάθε φορά. Φθηνά εισιτήρια είναι το μυστικό ‘’ο τζίρος φέρνει τον παρά ‘’... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λέγανε οι παλιοί και έτσι είναι κατά την γνώμη μου.
ΠΑΙΔΙΑ,,,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΡΙΣΗΣ,,,ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 10Ε Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ... ΠΑΝΤΟΣ ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ,,,
Γιατι δουλευαμε εως τις 8. Ειναι εργασιμη μερα για ορισμενους το σαββατο. Αυτοι που δουλευουν στα καταστηματα και στα σουπερ μαρκετ.
Γιατι δουλευαμε εως τις 8. Ειναι εργασιμη μερα για ορισμενους το σαββατο. Αυτοι που δουλευουν στα καταστηματα και στα σουπερ μαρκετ.
Gt file k ta 10 eurw gia ghpedo 65.000 8esewn se filikoo einI para polla... Apodeiksh h shmerinh proseleush..