2 ΣΧΟΛΙΑ

Οι «γίγαντες» για το γήπεδο της ΑΕΚ

Οι συζητήσεις με εταιρίες για την βασική χορηγία του γηπέδου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στον αθλητικό Τύπο

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΓΙΓΑΝΤΕΣ για το γήπεδο της ΑΕΚ», είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας που τονίζει ότι: «Εταιρίες από το εξωτερικό που σχετίζονται με τον χώρο του πετρελαίου και του φυσικού αερίου μέσα στο παιχνίδι της συμμετοχής στο πρότζεκτ του ναού της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης όμως θα αξιοποιήσει και το τελευταίο διαθέσιμο δευτερόλεπτο πριν καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις».

SPORTDAY

«ΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία -πέραν του δημοσιεύματος για το ενδιαφέρον του καναδικού σάιτ για τη χορηγία της φανέλας- αναφέρεται και στο οικονομικό πλάνο για την ανέγερση του γηπέδου. Επίσης, γίνεται λόγος και για το σημερινό φιλικό με την Καλλιθέα.

LIVE SPORT

«Παλάτι δίχως δάνεια», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρει: «Ιδιωτικά κεφάλαια και τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας καλύπτουν τα 65 εκατ. ευρώ του κόστους».

GOAL NEWS

«ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ» τονίζει η εφημερίδα, η οποία αναφέρεται στις αλλαγές που επιφέρουν οι τελευταίες μεταφραφές: «Πώς αλλάζει η ομάδα με την παρουσία των Τσιρίλο, Ντακόλ, Πλατέλλα και Πόποβιτς».

 

 

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
NEA_SMYRNI_21 - 31/8/2013 11:30

ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΙΤ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ..ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΑΠ

nikaia_21 - 31/8/2013 09:47

Δεν πιστευω να βαλουν στην φανελα μας το κολο σαιτ που διαλυει σπιτια και οικογενειες?Μην ξεχναμε οτι ειμαστε ΑΕΚ.Εκτος εαν καταλαβα λαθος τι σαιτ ειναι.

ΕΠΟΜΕΝΟ