Κάλεσμα στον κόσμο απηύθυνε η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της για τον αυριανό αγιασμό, που θα πραγματοποιήσουν από κοινού η ομάδα χάντμπολ και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ. Ο αγιασμός θα ξεκινήσει στις 16:00 το μεσημέρι στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης των Άνω Λιοσίων (οδός Αρτάκης και Ελλησπόντου).
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Tην Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013 και ώρα 16.00 στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης των Άνω Λιοσίων (οδός Αρτάκης και Ελλησπόντου) τα τμήματα του Χάντμπωλ και του Γυναικείου Βόλει από κοινού θα κάνουν τον αγιασμό τους.
Ελάτε όλοι μαζί να καλωσορίσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες των τμημάτων μας για τη νέα χρονιά και για το ξεκίνημα της ομάδας Χάντμπωλ για τον αγώνα Champions League με την Dinamo Minsk το Σάββατο 31 Αυγούστου. Η ομάδα μας αναχωρεί την Πέμπτη 29 Αυγούστου για το Πρεσόβ της Σλοβακίας. Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη για να εμψυχώσει και να στηρίξει τους νέους και παλιούς αθλητές και αθλήτριες.
Γνωρίζουμε επίσης στους φιλάθλους μας ότι όσοι δεν προμηθεύτηκαν κάρτες διαρκείας του Χάντμπωλ και ενδιαφέρονται να αγοράσουν θα διατίθενται στο γήπεδο.
Σας περιμένουμε όλους κοντά μας.
Αθήνα, 27/08/13
ΑΕΚ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αδύνατον να προλάβω...Πολύ νωρίς....δεν πειράζει. Μου φαίνεται πως ο Λαζόπουλος θα βοηθήσει και το γυναικείο βόλεϋ! Να ναι καλά ο άνθρωπος και πάντα να έχει επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και χαρές με την ΑΕΚάρα μας! Να ναι καλά τα 2 πιο υγιή κλαδιά του δέντρου που ονομάζεται ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, και καλή αρχή!