Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να περάσει το διήμερο κοντά στην αποστολή της ΑΕΚ, στο Πήλιο και από χθες το μεσημέρι βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. Όπως ήταν λογικό, στο διάστημα της παραμονής του στα Χάνια πέρασε αρκετές ώρες με τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος (Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλο, Δέλλα). Μάλιστα, σήμερα το μεσημέρι είχε τετ α τετ για περισσότερη από μία ώρα με τον προπονητή της ομάδας, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Ένωση.
Το αφεντικό της ΑΕΚ και ο Τράι συζήτησαν για όλα τα τρέχοντα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, για τα συμπεράσματα του προπονητή από το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας (συμπεριλαμβανομένης της ατομικής προόδου των παικτών), αλλά και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πλέον έχουν παρθεί αποφάσεις για στόχους, με σκοπό να γίνουν οι τελικές κινήσεις με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Το μαύρο διήμερο του Μελισσανίδη στο Πήλιο,ίσως τον ξυπνήσει και πάρει κάποιες θετικές αποφάσεις. Οπως, για μεταγραφές παικτών,μήπως και προπονητή ,λέω εγώ μήπως ??? Κέρδισαν δέκα πέντε περίπου φάουλ κοντά στην αντίπαλη περιοχή ,και δεν εκτέλεσαν σουτ,το έκαμναν πάντα πλασαριστά,τι είναι αυτό εντολή προπονητού?? είναι δυνατόν αυτό?? Πάνε να μας τρελλάνουν τελικά???
ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ Ο ΤΙΓΡΗΣ........"ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ".........ΜΗΠΩΣ.........ΜΗΠΩΣ......... ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ???? Υ.Γ: ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ....."Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ 1ΚΑΤΗΓ. ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ"
ΡΕ ΝΤΟΥΣΚΟ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ? ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΙ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟΙ.
Καλή ερώτηση. Να δούμε τουλαχιστον και καμιά μακέτα ρε αδελφέ να πούμε την γνώμη μας και να κάνουμε και καμιά ΄΄στυλιστική΄΄ παρέμβαση. Αφού άλλωστε και εμείς πληρώνουμε
Για το Ναό δεν ακούμε και δεν ξέρω αν πρέπει να μαι ήσυχος ή να ανησυχώ!!