Με μια προπόνηση στο γήπεδό του, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (24/8 19:15). Με το τέλος αυτής, ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές.
Σε αυτούς δε βρίσκονται οι Δάρλας, Σφακιανάκης, Κουτσοσπύρος, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, με τον πρώτο να αποβάλλεται στην πρεμιέρα απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» του Χάβου είναι οι Ράφαελ, Γκόλιας, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Θεοδωρίδης, Μύγας, Γοδόι, Τζούνιορ, Καλογέρης, Γκάλο, Τακίδης, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Σμίλτος, Μπόγιοβιτς, Μπελόν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
