Να αποσυμφορίσει το ρόστερ του θέλει ο Άρης, καθώς μετράει αισίως 36 παίκτες, με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να έχει καταλήξει στη... μαύρη λίστα. Αρκετοί είναι οι παίκτες που δεν... χωρούν στα πλάνα του τεχνικού των «κίτρινων» και γίνεται προσπάθεια να δοθούν δανεικοί ή να αποδεσμευτούν. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχει ήδη ενημερώσει τους νεαρούς Αντωνιάδη, Ρένια, Καραγιάννη ότι καλύτερο θα ήταν για αυτούς να πάνε δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια.
Τα δεδομένα για τους Μαργαρίτη και Τσουκάνη είναι διαφορετικά, καθώς το επόμενο καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι και δεν δέχονται να πάνε δανεικοί. Γι' αυτό είναι ορατό το ενδεχόμενο να αποδεσμευτούν. Παράλληλα, οι νεαροί Γκόλιας και Κοντοβάς που αποκτήθηκαν από την Καρδίτσα θα αγωνίζονται με την ομάδα Κ20 του Άρη και ο Χατζηνικολάου θα παρακολουθεί την εξέλιξή τους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
