Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πατέρας φονιάς: «Θα την σκοτώσω για να σε εκδικηθώ που με άφησες»

Σοκάρει το μήνυμα του πατέρα που πυροβόλησε την ίδια του την κόρη στο Αργος


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας tovima.gr αποκαλύπτει το σημείωμα που βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του 47χρονου επιχειρηματία από το Άργος ο οποίος πυροβόλησε στην κεντρική πλατεία την κόρη του "παγώνοντας" το πανελλήνιο.
Μεταξύ άλλων το σημείωμα αναφέρει το εξής: «Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα».
Στις 12 Αυγούστου ο επιχειρηματίας, αφού έφαγε με την κόρη του σε ένα εστιατόριο, την πυροβόλησε στο κέντρο του Αργους και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Στο σημείωμα αναφέρεται με υβριστικές εκφράσεις στην εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ την κατηγορεί για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και για τη σχέση που διατηρεί με κοινό τους φίλο. Ολα αυτά φαίνεται πως όπλισαν το χέρι του και αποφάσισε να σκοτώσει την 17χρονη κόρη του ζευγαριού για εκδίκηση.
«Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μακροσκελές σημείωμά του.
Το άτυχο κορίτσι νοσηλεύεται ακόμη σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ενώ ο πατέρας της νοσηλεύεται σε κώμα στο Τζάνειο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ