Οπως και οι Μπανιώτης, Τσάτουμας και Φιλιππίδης έτσι και ο Δημήτρης Τσιάμης ολοκλήρωσε την παρουσία του στον τελικό του τριπλούν στην 10η θέση, στο φινάλε του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Μόσχα.
Ο αθλητής μας δεν κατάφερε να πετύχει ένα άλμα που θα τον κρατούσε στον αγώνα μέχρι το τέλος του. Η καλύτερη προσπάθεια του άλτη του Φρανσουά Ντοφέν ήταν η πρώτη με 16,66 μ, ενώ έκανε άκυρο το δεύτερο άλμα και "προσγειώθηκε" στα 16.38 μ., στο τρίτο. Ο Τσιάμης έχει φέτος καλύτερο άλμα στα 17,05 μέτρα. Η οχτάδα του τελικού έκλεισε στα 16,74 μέτρα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
