Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να παίρνει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές και να αφήνει εκτός του τιμωρημένο Νταβίντ Αγκάνθο.
Η αποστολή του Άρη για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Super League: Έλσνερ, Ιμπέχ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
