Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Για το καλό του αθλήματος…

FIA και FOTA ήρθαν τελικά σε συμφωνία γλιτώνοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο τον διχασμό της Formula 1


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Όταν έχεις απέναντί σου μεγαθήρια όπως η Ferrari, η Toyota, η McLaren, η BMW Sauber, η Renault, η Red Bull, η Toro Rosso και η Brawn GP, τα οποία απειλούν να σου κλείσουν το... μαγαζί, σίγουρα θα κάνεις υποχωρήσεις.

Έτσι λειτούργησε και ο πρόεδρος της FIA Μαξ Μόσλεϋ προκειμένου ν' αποφύγει το σχίσμα της Formula 1. Η βασική διαφορά των δύο πλευρών ήταν η χρονική περίοδος μέχρι την επιβολή πλαφόν στο μπάτζετ των ομάδων.

Συγκεκριμένα ο Μόσλεϋ προσπάθησε να επιβάλλει την μείωση του μπάτζετ στα 45 εκατομμύρια ευρώ από τη νέα σεζόν εξαιρώντας το κόστος των χορηγών και τους μισθούς των πιλότων.

Οι ομάδες είχαν αντίθετη άποψη απαιτώντας περισσότερο χρόνο για την επιβολή των νέων μέτρων. Εν τέλει ο Μόσλεϋ έκανε πίσω, όπως έκανε και στην απαίτηση των ομάδων να μην ξανακατέβει στις εκλογές για την προεδρία της FIA, την οποία κατέχει από το 1993. Οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ