Ο Ρώσος μεγιστάνας Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν είναι πλέον ο κυρίαρχος των θαλασσών καθώς εμφανίστηκε ένα γιοτ μεγαλύτερο ακόμα και από το δικό του που φτάνει τα 163,5 μέτρα!
Το νέο υπερ-γιοτ ανήκει πλέον στη βασιλική οικογένεια των Αραβικών Εμιράτων και φτάνει τα 180 μέτρα, 16,5 μ. μεγαλύτερο απ'του Αμπράμοβιτς, ενώ κόστισε 300 με 450 εκατ. ευρώ!
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι μπορούσε να καυχηθεί τα τελευταία τρια χρόνια ότι έχει το μεγαλύτερο γιοτ του κόσμου, όμως ο πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Εμίρης του Αμπου Ντάμπι, Σεΐχης Χαλίφα μπιν Ζαχίντ αλ-Ναχιάν αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα του!
Η εταιρεία Yacht's France που κατασκεύασε το γιοτ αποκάλυψε ότι ο αλ-Ναχιάν είναι ο ιδιοκτήτης του, ενώ το πλοίο δε θα είναι μόνο το μεγαλύτερο, αλλά και το ταχύτερο καθώς θα μπορεί να φτάσει τα 35 μίλια την ώρα. Το όνομά του θα είναι Azzam που σημαίνει «αφοσίωση» στα αραβικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
