Σε φιλικό προετοιμασίας ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τον Πανθρακικό και ο Γιάννης Χατζηνικολάου υποστήριξε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει βρει τα πατήματα της και ενώ απομένουν λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Άρη τόνισε: "Το παιχνίδι δεν είχε ποιότητα και οι δυο ομάδες δεν είναι έτοιμες. Ο Άρης έχει καινούριους παίκτες που δεν έχουν βρει τα πατήματα τους. Ευελπιστούμε μέσα από τις προπονήσεις να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι".
Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, τον Ιμπέ, ο Χατζηνικολάου δήλωσε: "Ο Ιμπέ προσπαθεί. Είναι επτά οκτώ μέρες μαζί μας και δεν μπορούμε να τον βάλουμε να παίξει 90 λεπτά. Μέσα στην εβδομάδα θα πάρει περισσότερο χρόνο και θα μας βοηθήσει. Ακόμα δεν έχω καταλήξει στην 11άδα που θα ξεκινήσει στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
