Ευρωπαϊκή βραδιά η αποψινή με αγώνες Europa League και η Σεβίλη δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Ποντγκόριτσα. Ο Χουάν Κάλα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των Σεβιγιάνων, γεγονός φυσικά που δεν σημαίνει τίποτα για το ενδιαφέρον που υπάρχει από την πλευρά της ΑΕΚ, αλλά και την επιθυμία του ίδιου να παίξει στην Ένωση.
Είπαμε: Παραμένει άγνωστο αν θα γίνει κίνηση από φέτος για τον Κάλα, από τη στιγμή που όλα είναι ανοιχτά για την απόκτησή του του χρόνου ως ελεύθερος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μακάρι αν παίξει να παίξει σκατά και να τον στείλουν εδώ
Άν θυμάμαι καλά, μια τέτοια είδηση είχε δημοσιευτεί και λίγες μέρες πριν έρθει ο Κάλα για πρώτη φορά στην Ένωση!
Δεν θα γίνει η κίνηση φέτος. Ας σταματήσουμε πια με αυτή την καραμέλα, τι θα έρθει να κάνει ο Κάλα τώρα? Αυτοί οι 4 που έχουμε πότε και πως θα ανακαλύψουμε αν κάνουν? Αν κλείσει θα είναι τον Ιανουάριο για το καλοκαίρι για να ζεσταθεί ο κόσμος το χειμώνα!