Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η… λύσσα και το πρώτο τεστ

Με τους λόγους για τους οποίους έχει γίνει... εμμονή στον Ολυμπιακό η ΑΕΚ του Μελισσανίδη και με το φιλικό με τη Νέα Ιωνία ασχολείται σήμερα ο αθλητικός Τύπος


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ

«Να γιατί η... ΛΥΣΣΑ κατά της ΑΕΚ», είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας, η οποία εξηγεί... πίσω από τις λέξεις την στάση του «συστήματος» του Ολυμπιακού να αυξάνει διαρκώς την αντιπαράθεση με την ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μεταξύ άλλων, η Ωρα θέτει πρωτοσέλιδα τα εξής ερωτήματα: «-Πόσα χρήματα παίρνουν κάθε χρόνο σαν έπαθλο για την απόλυτη διάλυση και απαξίωση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και μιλάμε για επενδύσεις τύπου Σαβιόλα -Γιατί έχουν αναστατώσει το σύμπαν με το θέμα της βασικής χορηγίας και ποια προνόμια χάνουν που τους έδιναν τον απόλυτο έλεγχο στη Σούπερ Λίγκα -Κατηγορούν την ΑΕΚ για τα 20 εκατ. ευρώ που παίρνει για το γήπεδο από την Περιφέρεια, αλλά δεν μας λένε: α) Πώς μπήκαν στον φάκελο του 2004; β) Χρωστάνε ακόμη για την κατασκευή της έδρας που χρησιμοποιούν και αν ναι, που και πόσα; γ) Τι γίνεται με την απαίτηση των 40 εκατ. ευρώ από την Τράπεζα Κρήτης;».

SPORTDAY

«ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία προσθέτει: «Σέντρα στα φιλικά για την Ένωση κόντρα στη Νέα Ιωνία στα Σπάτα». Επίσης, η Sportday αναφέρεται στην αποκάλυψη του aek365 ότι: «Έστειλε τα πρώτα σχέδια για το γήπεδο ο Μαγιοβιέτσκι».

LIVE SPORT

«Καθρέφτης της κρίσης», είναι ο τίτλος της εφημερίδας για την ΑΕΚ και αναφέρεται στο μεγάλο αφιέρωμα που έκανε η Wall Street Journal για τον υποβιβασμό της Ένωσης. Επίσης, η Live Sport αναφέρεται και στο πρώτο φιλικό της ΑΕΚ, σήμερα, με τη Νέα Ιωνία.

GOAL NEWS

«ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ», τονίζει η εφημερίδα, η οποία επίσης αναφέρεται στο φιλικό με τη Νέα Ιωνία, αναφέροντας πως: «Ξεκινά τις δοκιμές ο Δέλλας».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ